El vinagre és necessari per a l'elaboració d'una infinitat de receptes i un producte de gran consum en restaurants i cuines professionals.Com a distribuïdors de vinagre a l'engròs, en aquesta secció de la web podrà triar entre una llarga llista de vinagres blancs i negres d'una qualitat excel·lent, procedents dels productors més coneguts del nostre país, en formats d'1 i 5 litres.
Rojivana és la primera de les marques que volem posar en valor, ja que elabora un vinagre mitjançant fermentació de cultiu submergit, que es basa en la combinació de ferments, aire i bacteris submergits en la barreja de vi i vinagre, donant lloc a la fermentació acètica. El resultat és un vinagre intens i aromàtic perfecte per a condimentar amanides, aliments o realitzar un bon escabetx.
Un altre dels productors que no podem deixar d'esmentar és Aragón Baizán, també de vi negre, del qual hem de destacar el format de 15 litres, especialment pensat per a grans consumidors d'hostaleria.
Ybarra, Prima y Millás són unes altres de les marques amb les quals treballem diàriament. És interessant destacar el vinagre en sobres monodosis de Millás i en caixes de 300 unitats, perfecte per a restaurants amb alts volums de treball, o el vinagre de vi blanc de Ybarra, més suau i delicat que el que s'elabora amb vi negre.
Com es pot comprovar, a B-Grup ens desvivim per a posar a la seva sencera disposició el major nombre de varietats de cada producte. L'important és establir una relació duradora, estable i de confiança amb cadascun dels nostres clients. No perdi més el temps i comenci amb la seva comanda de vinagre a l'engròs, i tot el que necessiti per a cuinar els menús del seu restaurant. Som ràpids, professionals i molt atents. Què és el que necessita?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.