El secret del caràcter únic i de l'extraordinària qualitat del vinagre de Jerez és el seu lloc de procedència, així com el mètode amb el qual és elaborat. Es produeix amb els vins de Jerez, nobles per excel·lència, dels quals obté els seus matisos, la seva qualitat i el seu particular sabor. Tant els vins com el vinagre provenen de la comarca coneguda com a Marco de Jerez, situada a la comunitat autònoma d'Andalusia, al sud d'Espanya.
Tot això converteix el vinagre de Jerez en un producte amb denominació d'origen, d'alt valor gastronòmic i que defineix i caracteritza la cuina i la cultura de tot el país.
Si necessita un proveïdor de vinagre de Jerez, en aquesta secció trobarà diferents varietats, en formats estètics i pensats per a posar damunt de la taula d'un restaurant. El primer que volem posar en valor és el vinagre Delouise, elaborat amb Jerez y Cabernet Savignon, considerat un producte de qualitat excepcional i amb uns matisos intensos i exquisits a boca.
En segon lloc, tenim els vinagres de Jerez de Ybarra,
especials per a gaspatxos, salses, amanides, y escabetxos, pels seus matisos intensos i aromàtics o el seu increïble sabor.
Una altra interessant opció és el vinagre de Jerez de La Posada. Aquest ha estat seleccionat minuciosament en tastos per a ser envellit en roure. Els crítics gastronòmics coincideixen a afirmar que és un producte espectacular i perfecte per a acompanyar amanides i tot tipus d'amaniments.
Volem acabar destacant el vinagre de Jerez de González Byass, criat en botes de roure americà mitjançant el sistema tradicional de Solera i Criaderas, resulta un adreç molt bo, aromàtic i molt elegant.
Recordi que realitzar la seva primera comanda de vinagre de Jerez a l'engròs no li portarà més de cinc minuts. Li ho portarem fins al seu restaurant sense preocupacions de cap mena!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.