Comprar vi escumós és una decisió que va molt més enllà del que se sol creure. Escollir el vi correcte pot ser la clau per a una agradable i innoblidable experiència en companyia dels nostres éssers estimats.
A l'hora de celebrar i reunir-se, comprar vi escumós és una gran alternativa per acompanyar el moment especial. A B-Grup oferim una gran varietat de vins per adornar aquestes grans celebracions.
Al nostre catàleg comptem amb les millors varietats de vi escumós. Som distribuïdors majoristes i oferim els millors preus en tots els nostres productes.
A l'hora d'escollir la millor opció, és important tenir en compte el pressupost, l'ocasió per a la qual es vol comprar el vi escumós i si se servirà alguna mena de menjar.
Per exemple, no tots els vins són per a tots els plats i, per això, una bona elecció pot marcar la diferència entre una bona o mala experiència. Generalment, es recomanen els vins negres per a les carns vermelles i els vins blancs per a la carn blanca. Per a peixos com el salmó, la millor elecció és el vi rosat.
Abans de comprar vins escumosos ha de conèixer quins tipus hi ha. La classificació dels vins és bastant àmplia i variada, depenent de molts aspectes, com el seu color, el contingut de sucre amb què compta, el contingut de gas carbònic, la criança en bota o ampolla i el mètode d'elaboració.
La classificació general és la més utilitzada i la més important, i classifica els vins segons la seva manera d'elaboració, abastant tots els tipus possibles. Aquesta es divideix en dos: vins tranquils i vins especials.
Els vins tranquils poden ser blancs, negres o rosats. El contingut alcohòlic d'aquests vins oscil·la entre un mínim de 9° i un màxim de 15°. Generalment, són secs, és a dir, que compten amb una quantitat mínima de sucre residual. El procés base d'elaboració és molt semblant entre els tres.
Blanc: és el que s'obté a partir de raïm blanc. Malgrat que és poc freqüent, també pot ser produït a partir de raïm negre de polpa no acolorida, a les quals se separa la pell del raïm.
Negre: és el que s'obté a partir de raïms negres dels quals no se n'ha separat les pells.
Rosat: és l'obtingut a partir de raïm negre, el most del qual ha tingut poc contacte amb les pells. També pot provenir de la barreja de raïm blanc i negre.
Aquests vins, majoritàriament, solen ser dolços o semidolços, n'hi ha pocs de secs. Mostren un elevat contingut alcohòlic, que en molts casos és per addicció d'alcohol vínic. Els processos d'elaboració varien d'uns a altres.
Generosos
Licorosos generosos
Dolços naturals
Misteles
Gasificats
D'agulla
Enverats: s'elaboren a partir de raïms no madurs al País Basc
Txacolís: com també passa amb els enverats, s'elaboren fent servir raïms no madurs al País Basc
Derivats del vi: són vins aromatitzats, vermuts, aperitius vínics.
A B-Grup posem a la seva disposició una selecció de les millors denominacions d'origen d'Espanya i dels vins d'importació. Si busca comprar vi escumós Can Sumoi Ancestral o comprar altres caves rosats, no dubti a escollir-nos com el seu proveïdor.
Jove, criança, reserva, gran reserva, vi d'autor… Sigui quina sigui la seva preferència, aquí pot trobar-hi el que millor s'adapta a les seves necessitats. A B-Grup som la seva distribuïdora de vins i caves de confiança.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.