El verat és un peix ric en proteïnes, vitamines i minerals, que es pot cuinar de mil formes diferents: en conserva, a la planxa, a la graella, en escabetx… el més important és partir d'un producte de qualitat.
La tonyina i el verat en conserva són dos grans productes del nostre catàleg. En ell trobarà multitud d'opcions i marques diferents amb les que completarà la seva carta, els seus plats o els seus menús. Volem començar destacant totes les marques que assorteixen el nostre magatzem de verat en conserva amb les seves millors varietats: Pesasur, Marina Real, Lola i Pan do Mar.
Totes servides en grans formats especials per al sector Horeca i per a restaurants amb grans volums de treball.
La carn del verat suposa una bona font de proteïnes i conté diferents vitamines i minerals. Entre les vitamines es troben les del grup B com la vitamina B1, B2, B3, B6 i B12. En ser un peix gras, també posseeix vitamines liposolubles com A, D i E. Afavoreix l'absorció del calci i regula el seu nivell en sang; també contribueix al manteniment, creixement i reparació de les mucoses, pell i altres teixits del cos. Volem destacar la seva acció antioxidant i el seu factor protector enfront de certes malalties degeneratives, cardiovasculars o càncers.
D'altra banda, el verat conté potassi, fòsfor, magnesi, iode o ferro. Per tot això i pel seu espectacular sabor o frescor és un peix indispensable en la majoria de cartes i menús dels restaurants de cuina mediterrània. S'associa a les dietes equilibrades i al menjar sa, a més de poder-se servir de mil maneres diferents. És un peix de gran valor nutricional i gastronòmic!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.