Té una cafeteria o un bar i aquesta buscant un proveïdor de sucre en grans quantitats? Llavors només ha de dedicar cinc minuts a navegar per les profunditats del catàleg digital de B-Grup per a veure tot el que tenim per a oferir-li.
Marques com Azucarera, Ramon Cusiné Hill, Sidul, Zeelandia, Radisson o Goya ens assorteixen amb els seus productes i sucres més destacats. Tots ells en formats especials pensats per al sector Horeca. Si té un restaurant amb grans volums de treball, sàpiga que podem proporcionar-li sacs de 25 Kg,
ideals per a estalviar costos en cuina i oblidar-se de comprar sucre durant molt de temps. Sàpiga que també disposem de sucre de canya integral “Diet”, pensat per a dietes i menús amb baixos nivells de greix i de nutrició adaptada.
El sucre blanc és un aliment que s'obté de la canya de sucre i de la remolatxa sucrera. Una vegada elaborat i purificat, entra a formar part dels processos de fabricació de multitud d'aliments i com a edulcorant de diverses begudes refrescants o estimulants dins de la indústria.
El sucre bru està menys processat i refinat que el blanc, manté millor els seus nutrients, encara que l'aportació calòrica sigui el mateix. La diferència és que el bru aporta vitamines del grup B, a més de minerals com el calci, magnesi, sodi o potassi.
Llavors li podem oferir sucre glas de la millor qualitat, perfecte per a tota mena d'elaboracions dolces de pastisseria, en pols, amb una fina textura i que no s'endureix. Aquesta és una de les formes tradicionals de decoració en tota mena de pastissos i postres.
Recordi que només ha de triar els productes i sucres que necessiti, formalitzar el procés de compra i asseure's a esperar que li ho portem tot. En B-Grup trobarà el soci perfecte per al seu negoci d'hostaleria, perquè oferim un servei de distribució d'aliments ràpid, eficient i molt professional. Comenci amb la seva primera comanda de sucre a l'engròs en un vist i no vist… no es penedirà!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.