Si té plats tradicionals de la cuina àrab en la seva carta, com podria ser un Cous Cous amb xai o un bon taboulé, perfecte per acompanyar tant carns com peixos, tenim l'obligació de conèixer-nos. Com a vostè, a B-Grup també ens fascina la gastronomia del nord d'Àfrica i procurem tenir en el nostre catàleg molts dels productes que la representen.
Es trobarà amb marques tan reconegudes com Gallo, Konrr, Nomen, Grau o Ferrero que li proporcionaran una sèmola i un blat tendre d'una qualitat suprema. Tot en diferents formats i mides, alguns d'ells pensats per a restaurants amb grans volums de treball.
Si el que busca és comprar Cous Cous, sèmola o blat tendre, visiti la nostra web!
Un altre dels productes trendy de la cuina moderna és el blat tendre. Fàcil de cuinar, té un gust insuperable i pot acompanyar a una infinitat d'elaboracions, barrejar-se amb salsa, ser la base d'una amanida o menjar amb diferents verdures. Sembla arròs, però té un gust semblant al de la pasta. És una guarnició espectacular que deixarà amb la boca oberta a més d'un dels seus clients.
D'altra banda, si vol preparar una de les receptes que més èxit tenen a tot el món, el taboulé, hem de recomanar-li que mireu la proposta de la casa Knoor, una pasta de sèmola elaborada amb la millor tradició d'Itàlia i de primeríssima qualitat, presentada en una atractiva i rendible caixa de cartó.
És un plat molt tradicional en països del nord d'Àfrica com Algèria, el Marroc o Tunísia. Se sol servir de segon després del Mechui a Algèria i en acabar els tahines al Marroc. És un plat molt típic que es menja amb les mans i es cuina amb sèmola, brou i marga per norma general. Existeixen diferents varietats segons la zona geogràfica o el país en el qual ens fixem. Per a la seva correcta preparació és molt important tenir dues coses al cap: la qualitat del gra de sèmola i les espècies que s'utilitzin per cuinar-lo. Només així s'aconsegueix un Cous Cous autèntic i original.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.