En aquesta secció es trobarà amb alguns dels nostres productes del mar gourmet com els fumats, el caviar negre o diferents peixos en salaó.
En concret, és la nostra obligació destacar la tonyina tronc en salmorra, que consta de la part central tallada en trossos o porcions que han estat madurades en salmorra. És una carn molt més ferma i amb un nivell de greix inferior al de la ventresca. Per a usar-ho en la cuina del seu restaurant només ha de dessalar-ho amb aigua, assecar-ho amb paper de cuina i cobrir-ho amb oli d'oliva. Tan pràctic com deliciós!
En el cas dels fumats, volem posar l'accent en la nostra amanida de fumats en terrina, composta per trossos de bacallà, salmó, tonyina…, resulta perfecta per a amanides o per a servir d'aperitiu amb pa torrat i un rajolí d'oli d'oliva verge extra. Per a xuclar-se els dits!
D'altra banda, faci un cop d'ull al nostre caviar negre fet d'ous de Lumpus, un peix d'aigües profundes que viu a més de 700 m. Aquests ous són grisos i es tenyeixen de negre o vermell per a la seva posterior venda.
El nostre Bull de tonyina és d'una qualitat excepcional i només haurà de posar-la en remull perquè es dessali. Se sol cuinar mitjançant coccions lentes, factor que li proporciona una consistència caldosa, forta i d'un intens color. És un producte típic de la costa catalana, blanca i balear. Les seves preparacions solen incloure patates, caragols o mongetes, en estofats i guisats mariners. Realitzi la seva primera comanda de salaons i fumats en menys de cinc minuts!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.