El pernil blanc és un producte que s'obté a partir d'un procés de salaó i assecat a l'aire lliure de les potes posteriors del porc blanc. Per part seva, la paleta és el mateix, però en aquest cas, s'obté utilitzant les potes davanteres.
Moltes són les marques que ens proporcionen les seves millors varietats: Trevélez, Ramón Guillén, Mayo Alimentación, Artysán o Anfer.
Totes elles elaboren pernils blancs de gran qualitat, curats de forma totalment natural i sense additius, i elaborats seguint la tradició de la seva zona.
El primer pernil blanc amb denominació d'origen que volem mostrar-li és el Ramiro Guillén, un producte de qualitat i que ha estat sotmès a un període de curació de 15 i 36 mesos, pertanyent a la D.O. de Terol. Ha estat elaborat mitjançant els mètodes tradicionals, aconseguint un aspecte molt apetible i un sabor intens.
També volem posar en valor el pernil blanc E Trevélez, amb denominació d'origen específica I.G.P. “Pernil de Trevélez”, elaborat artesanalment i al natural en el centre de la Alpujarra, a més de 1250 m. d'altitud, en ple parc natural de Sierra Nevada. Obtingut a partir d'un porc blanc d'alta qualitat, sense utilitzar en cap moment nitrificantes ni conservants, només sal marina. El seu temps de curació oscil·la entre els 17 i els 23 mesos.
Com ha pogut comprovar, B-Grup està en disposició d'oferir-li pernils Serrà capaços de satisfer als paladars més exigents. Si decideix confiar i triar-nos com el seu proveïdor de pernil blanc a l'engròs, haurà pres una bona decisió. Pensi que només ha d'entrar en la web, seleccionar tots els productes que necessiti i formalitzar la compra. En menys de dos dies ho haurà rebut tot a la porta del seu local sense més complicacions. Si és dels quals odia perdre temps anant a diferents supermercats per a realitzar les compres del seu restaurant, sense cap dubte, som la seva millor opció.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.