En aquesta secció del web li volem presentar els nostres patés especials: les mousses Anko. Trobareu tres tipus:
Moltes vegades parlem del paté i mousse, i fins i tot del foie gras, com si es tractessin de sinònims, però no és així, cada un d'ells es distingeix per diferents processos de preparació, ingredients i fins i tot textures. Per aquest motiu hem considerat interessant anomenar les principals diferències per ajudar-lo en el moment de comprar un paté o un altre.
Aquests productes es caracteritzen per tenir una consistència cremosa. Però mentre el foie gras està elaborat 100% amb fetge, el paté, es tracta d'una mescla, que, en general, s'elabora a força de fetge barrejat amb altres carns, encara que també és freqüent trobar-ho de peix o fins i tot vegetals. En el cas de la mousse, parlem d'una preparació que sol elaborar amb la clara d'ou muntada a punt de neu i/o la crema de la llet batuda barrejades amb altres ingredients, obtenint així una textura fina i esponjosa, a diferència del paté que es caracteritza per una textura més gruixuda.
El paté i la mousse comparteixen els mateixos orígens. No obstant això, la història del paté, es remunta a l'Antic Egipte i a l'Imperi Romà.
A l'Antic Egipte, se sap que els faraons ja menjaven una pasta feta amb fetges d'ànec, es diu que segles després, van ser aquests els que van portar aquest costum a França. A la Roma Antiga també es preparava un aliment semblant amb porc. I arribem a l'Edat Mitjana, època on va guanyar molta popularitat, ja que ajudava a la conservació dels aliments, en aquella època existien moltes receptes de carns macerades, una de les més conegudes va ser l'anomenada "menjar blanc", un preparat de pollastre picat amb ametlles i espècies. Però no va ser fins al segle XIX quan va arribar a la seva màxima expressió a França. Pel que fa a la mousse, les seves primeres referències van aparèixer en llibres de cuina del S. XVII
Les mousses i els patés són cremes que poden menjar-se directament, per exemple, en aperitius o com a base per a entrepans, i també podem utilitzar-les per elaborar plats, salses o fins i tot per acompanyar o decorar. Són aliments molt versàtils, ja que es poden utilitzar en qualsevol moment del dia i acompanyar-los amb una selecció de biscotes o melmelades, aconseguint un contrast de sabors i donant-los el nostre toc personal! Aquests preparats solen incloure en la categoria de productes gurmet gràcies a la seva textura cremosa i sabor delicat al paladar.
A BGrup trobarà productes de l'empresa ANKO Conserves Artesanes. L'entitat Navarra treballa constantment amb nous processos d'elaboració, adaptant els mètodes artesans a les noves tecnologies, per oferir així la millor qualitat als consumidors. Mitjançant la combinació d'ingredients típics i naturals, els permet oferir productes gastronòmics d'alta qualitat.
Necessita comprar paté a l'engròs? Només ha d'entrar a la web amb el seu compte d'usuari i seleccionar tot el que necessiti. Un cop formalitzada la comanda, en menys de quaranta-vuit hores tindrà tots els productes al seu restaurant, sense complicacions de cap classe.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.