Avui en dia les persones amb sensibilitat al gluten o intolerants a aquesta proteïna valoren molt que un restaurant sigui capaç d'oferir-los propostes especials per a ells. És important que puguin gaudir d'un sopar de restaurant sense haver de preocupar-se per res més que no sigui el bon menjar. La veritat és que per a molts restaurants ja no hi ha opció, tenen l'obligació de servir menjar sense gluten. Aquesta proteïna està present en el blat, la civada, l'ordi i el sègol. En conseqüència, han de comprar alternatives a tots aquests productes per cuinar els seus menús.
Per què els celíacs han de renunciar al plaer de menjar fregits i arrebossats? Amb les farines especials i el nostre pa ratllat sense gluten de Gallo això s'ha acabat.
Parlem d'un pa ratllat de primeríssima qualitat, amb un sabor únic i amb tot el necessari perquè els clients celíacs que tingui vulguin repetir. Els podrà oferir plats i receptes tan icòniques com el Cordon Bleu, els flamenquins cordovesos, unes bones croquetes o les típiques veiessis a la gallega.
Aquest pa ratllat també és perfecte per acabar elaboracions càrnies com unes riques hamburgueses de pollastre o vedella. Què més es pot demanar?
Faci la seva primera comanda de pa ratllat sense gluten!
Només ha d'entrar a la web, seleccionar el pa ratllat sense gluten i formalitzar el procés de compra. En un breu espai de temps ho haurà rebut en el seu negoci i estarà cuinant un assortiment de croquetes que delectaran el paladar de tots els seus clients celíacs. Li ho garantim! Per a qualsevol dubte o aclariment només s'ha de posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte d'aquesta pàgina web.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.