Si busca un proveïdor d'ou líquid pasteuritzat, veurà que en aquesta secció de la pàgina web disposem de diferents opcions per a la seva cuina. La legislació espanyola obliga als restauradors i cuiners a utilitzar ovoproductes pasteuritzats a restaurants, cafeteries, pastisseries, bars, menjadors col·lectius... Per la preparació de salses, cremes i elaboracions on s'utilitzi l'ou o el seu cuinat no arribi a 75ºC.
Partint d'aquesta premissa, el nostre catàleg té moltíssim a oferir-li: ou líquid, clara d'ou, rovell d'ou, ou dur o cuit, ou filat...
L'ou pasteuritzat és un producte bàsic en l'alimentació actual. S'utilitza tant en el sector de la restauració com en el domèstic; és pràctic, econòmic i 100% saludable.
Els ous utilitzats s'han de cascar. Després del trencament de closca, es procedeix al tractament tèrmic, que consisteix a mantenir l'ou líquid a una temperatura de ±73°C, durant 210 segons, cosa que garanteix l'eliminació dels microorganismes patògens que poden trobar-se a l'ou líquid o a la closca.
Gràcies a aquest procés, s'obté els ous més higiènics, sense bacteris i sense cap perill per al consumidor final. S'allarga la vida útil i la conservació dels ous, oferint una qualitat constant, d'una forma més econòmica i complint sempre amb la normativa vigent.
Comprar ou líquid pasteuritzat és un procés senzill i ràpid des d'aquesta pàgina web. Només ha d'accedir al seu compte, seleccionar tots els productes que necessiti i formalitzar la compra. Llavors només li quedarà asseure's a esperar que li portem tot a les portes del seu local. Pensi que treballant amb nosaltres gaudirà de tots els avantatges que suposa tenir un únic proveïdor per al seu restaurant. Sabem que la gestió diària del seu negoci no és una feina senzilla i ens encantaria ajudar-lo amb tot el què puguem. Què necessita exactament?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.