L'ús d'ou en pols proporciona molts avantatges als cuiners professionals. És un producte que té més durada que els ous frescos, la seva caducitat varia en funció dels fabricants, però es pot conservar, com a mínim, més d'un any. A més, és més barat que els ous frescos i molt més higiènic, doncs, s'eviten els problemes derivats de la manipulació de les closques, com la brutícia o les infeccions més comunes.
Per incorporar-se en algunes receptes i elaboracions és molt més còmode i pràctic que utilitzar ous frescos. En definitiva, resulta un producte idoni tant per restauració com per confiteries, fleques o pastisseries. Se sol utilitzar per l'elaboració de magdalenes, pastissos, vainilles, pasta, pa...
Com a proveïdors d'ou en pols per a hostaleria, veurà que disposem de grans formats, amb els que optimitzarà el producte i ajustarà costos a parts iguals. El primer que volem destacar és l'envàs d'1kg de Deous, pràctic i pensat per a negocis amb elevats volums de feina diària.
També tenim la varietat d'ou en pols de Gallina Blanca, amb un format de 350g, ideal per fer truites, maionesa, remenats, arrebossats o postres.
Acabaríem amb l'envàs d'1kg d'ou en pols Ovochef, deshidratat de forma totalment natural, sense conservants ni colorants i amb el format més còmode.
Tots aquells restauradors i cuiners que treballin amb ous convencionals, sàpiguen que també disposem de safates d'ous frescos, que servim en caixes de 15 dotzenes, pensant sempre en el sector de la hostaleria.
Treballar amb nosaltres li proporcionarà tots els avantatges que suposa tenir un únic proveïdor per al seu restaurant. Realitzi la seva comanda en poc temps i sense complicacions... I ho portarem tot al seu local en un tres i no res!
Per qualsevol dubte o pregunta, només ha de posar-se en contacte amb el nostre departament d'atenció al client i el respondrem amb la major brevetat possible. Què necessita?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.