Si està buscant vi Oporto, on comprar-ne, ha de saber que ha arribat al lloc indicat. A B-Grup tenim més de 50 anys distribuint productes alimentaris frescos o congelats, begudes amb alcohol o sense i articles de neteja pel sector HORECA.
A B-Grup som el millor lloc on comprar vi Oporto ja que, a més d'oferir un servei de distribució àgil, oferim els millors preus. Per això, hem arribat a convertir-nos en els principals aliats dels nostres clients, a l'hora d'abastir-nos.
On comprar vi Oporto al millor preu
A partir de la nostra àmplia experiència com a distribuïdors a l'engròs, a B-Grup li podem brindar assessorament sobre tots els productes amb què comptem al nostre catàleg. D'aquesta manera, a continuació, detallarem algunes de les qüestions principals que cal conèixer sobre el vi Oporto.
Compra altres vins a la nostra web
El vi Oporto és fàcilment reconeixible pel seu color vermell profund, la seva gran intensitat aromàtica, la seva dolçor i la seva tanicitat. També el caracteritza la seva fermentació incompleta, ja que es barreja amb aiguardents vínics amb l'objectiu de fortificar-lo, sense canviar-ne les característiques. Aquest procés li proporciona intensos sabors afruitats.
Es tracta d'un vi la tradició del qual es remunta al 1600, quan se'l fortificava de manera externa a la seva fermentació, a través de l'addició d'aiguardent durant el procés de fermentació. D'aquesta manera, s'aconseguia estabilitzar-lo, aconseguint un vi que resistia les variades temperatures i humitats del llarg trajecte marítim del comerç del segle XVII, quan comença a fer-se popular el vi Oporto.
Una característica d'aquesta mena de vins, és que no necessiten ser decantats i poden complementar perfectament una sobretaula. El seu sabor dolç ofereix una gran oportunitat de maridatge amb diferents tipus de formatges. En general, tenen sabors de xocolata, canyella i gerds.
S'ha de servir a una temperatura ambient ideal de 16 °C. Anteriorment, la seva fermentació es duia a terme en cellers, on es trepitjaven els raïms amb peus humans. En canvi, ara es fa amb unes màquines especialitzades en això. El període mínim que sol guardar-se en botes es troba entre els 3 i 4 anys.
Al catàleg de B-Grup, hi podrà trobar una àmplia varietat de vins d'Oporto. A continuació, alguns dels més sol·licitats pels clients:
Bandeira és el vi oporto espanyol per excel·lència. Està format de les varietats de raïms negres Garnatxa i Monastrell. De composició licorosa, el vi Bandeira obté d'aquests raïms el seu característic color porpra, conservant part dels sucres naturals del most en la seva fermentació. Un cop transcorreguts 24 mesos de criança en botes, el vi ja està disponible pel seu consum.
La seva dolçor amb tocs de caramel i notes de fruits tant secs com madurs, apareixerà immediatament a la seva boca amb tota la seva intensitat, oferint-li un sabor suau i sedós al paladar.
Antonio Bandeira, d'origen portuguès, es va instal·lar a Vigo i va començar a produir vins de tipus Oporto a les seves Bodegas Bandeira al barri del Calvari, a prop de la seu de “Cable Anglès”, els treballadors del qual tenien una fascinació pels vins Oporto i des d'allà va anar conquistant els amants del bon vi. Actualment, és fabricat per la prestigiosa firma Bardinet, que són distribuïdors del Vi Oporto entre altres begudes alcohòliques.
Dow's és la barreja del raïm portuguès amb el saber-fer escocès. Andrew James Symington va viatjar el 1882 rumb a Porto per treballar en el comerç de vins Oporto, amb només 18 anys, guanyant fama d'expert tastador. Es va associar el 1912 amb George Warre, soci majoritari de Dow, per administrar les seves vinyes de la vall de Duero i els cellers de Gaia. Aquesta exitosa unió va durar fins al 1961, quan la família Symington es va convertir en l'única propietària de Dow.
Aquesta empresa és l'encarregada d'elaborar un vi oporto amb molt cos i amb aromes impulsats per fruites vermelles. El sabor que arriba a la seva boca és fresc i juvenil, i s'hi poden reconèixer les notes de gerds i cirera. Combinat amb un final llarg i intens, resulta ideal per al consum informal.
Per a la seva vinificació, l'Oporto Dow's Ruby fa servir una barreja de varietats de raïm portuguès tradicionals de la Vall del Duero com la Touriga Nacional, la Touriga Franca, la Tinta Barroca, la tinta Roriz i la Tinta Cao. El seu estacionament es produeix durant tres anys en botes de roure assaonades, per després servir-lo en les diferents taules i sobretaules. Es pot gaudir just després d'embotellar-lo i sense necessitat d'un envelliment extra.
El maridatge per a aquest vi oporto és ideal per aperitius o com a acompanyament de postres com la mousse de xocolata i, fins i tot, el “dulce de leche”.
Tant els vins Oporto provinents de la Vall del Duero portuguesa, com aquells provinents de la ciutat gallega de Vigo, es poden comprar de manera simple i ràpida a la nostra botiga online.
Si té dubtes o necessita assessorament, ens pot contactar completant el formulari de contacte que trobarà a la nostra web. També pot trucar-nos al 93 806 22 12. El nostre equip estarà encantat d'ajudar-lo!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.