US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Maionesa

De la unió de l'ou amb l'oli d'oliva neix la reina de totes les salses. La maionesa!

Com una de les empreses distribuïdores d'aliments de referència de la seva zona, estem en disposició d'oferir les millors maioneses del mercat. Heinz, Helmman's, Kraft o Ybarra són quatre de les marques més conegudes pel sabor, la qualitat o la textura de la seva maionesa. Elaborades amb oli d'oliva verge extra, són l'acompanyant perfecte per una infinitat de plats i receptes del seu menú.

La maionesa Heinz, una aposta segura per moltes raons

Aquesta és una maionesa molt especial. Feta amb ous de gallines camperes i oli d'oliva verge, no porta ni colorants, ni additius artificials de cap classe. D'un sabor intens i deliciós, una textura molt suau i una característica aroma que captivarà el paladar dels seus clients des de la primera cullerada.

Podrà escollir entre diferents formats sempre depenent de les necessitats del seu negoci.

Maionesa Hellman's, un clàssic entre els clàssics

D'aquesta marca disposem d'una àmplia varietat de grans formats amb els quals estalviarà i optimitzarà els seus cuinats notablement. Com defensen des de l'empresa que la produeix, "la qualitat està en el sabor" i en B-Grup no ens queda una altra que donar-los la raó. Una maionesa de gran qualitat, amb una textura, una aroma i un sabor inconfusibles amb el qual enamorar als seus clients més exigents. Aquesta és la veritat.

Maionesa Ybarra, una recepta tradicional i de molta qualitat

 

Una empresa amb més de 40 anys d'experiència i una recepta tradicional, saborosa i de tota la vida. Perfecta per a entrepans, hamburgueses o un bon plat de patates fregides. La tenim disponible en diferents formats i grandàries.

Altres opcions on escollir… 

Aquestes tres marques elaboren un producte d'una qualitat i sabor excepcionals, però no són les úniques. Celorrio, Prima o Kraft també fa molts anys que produeixen i comercialitzen aquesta salsa. A la web trobareu totes aquestes opcions i molt més. Formats pensats per a restaurants amb grans volums de treball, de fins a 3,6 kg. Diferents varietats de la mateixa salsa: maionesa amb ceba i caramel, maionesa especial per pinxos i tapes, en sobres i monodosi ... Nosaltres posem les opcions i vostè tria. Així de simple!

D'on sorgeix la salsa maionesa?

La maionesa és una salsa d'origen menorquí que s'elabora des de principis del segle XX. Feta a base d'ou i oli d'oliva, se sol acabar amb una mica de sal, llimona o vinagre i s'emulsiona tot perquè el resultat quedi cremós i potent.