El gaspatxo és una sopa freda que agrada a majors i petits. És d'origen andalús i els seus ingredients principals són el tomàquet, l'all i l'oli d'oliva. La resta d'hortalisses crues poden variar, però se solen usar el pebrot, el cogombre i la ceba, acabant-lo amb una mica de sal, pebre i vinagre.
Està buscant comprar gaspatxo a l'engròs? A la nostra botiga online disposem de gaspatxos elaborats de forma industrial, amb verdures i hortalisses de primera qualitat, un sabor fresc i intens i oli d'oliva verge extra.
Volem posar l'accent en el nostre gaspatxo Mocitos, que venem en format brik d'un litre, i en caixes en format de cinc litres.
El gaspatxo andalús actual compta amb un conjunt de propietats organolèptiques molt concretes com el sabor, olor, aroma, textura o color, que produeixen sensacions agradables en assaborir-ho per la varietat, la potència en boca i els matisos que li proporcionen tots els seus ingredients. És una recepta centenària i típica de la cuina mediterrània.
La principal diferència és que el gaspatxo inclou moltes verdures i existeixen diferents varietats de la recepta mentre que, en el cas del salmorejo, ens trobem amb una sopa freda feta exclusivament amb tomàquet, all i oli d'oliva verge extra. A més, se li afegeix molt més pa a un salmorejo que a un gaspatxo.
La zona d'Andalusia més famosa per l'elaboració del salmorejo és Córdoba, ciutat d'on és originària aquesta recepta tan particular. Els dos són plats que no poden faltar en un menú d'estiu posat que refresquen un munt al comensal i són molt sans i nutritius. Comenci amb la seva comanda per a comprar gaspatxo a l'engròs, no trigarà més de cinc minuts i nosaltres li ho portarem a la porta del seu restaurant. Res ens agradaria més que convertir-nos en el seu proveïdor de gaspatxo de confiança.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.