En primer lloc, volem destacar la farina sense gluten Gallo, que funciona a la perfecció per elaborar tot tipus de masses per a pizzes i pans o també es pot fer servir per cuinar pastissos i rebosteria. Amb aquesta farina les persones intolerants al gluten estaran com a casa quan vinguin al seu restaurant, això l'hi garantim.
No ens podem oblidar de la nostra farina de Cigró de “Las Panaeras Sevillanas”, feta a partir de cigrons de primera qualitat mòlts de la forma més adequada fins a obtenir una granulometria òptima per al seu consum. No porta additius amb cap tipus de conservant o colorant igual que la resta de les nostres farines. Funciona a la perfecció amb fregits i se sol utilitzar per a elaborar les famoses truites de gambetes, tan famoses al sud d'Espanya.
No ens podem deixar tota la gamma de productes Maizena, una col·lecció de espessidors i farina de blat de moro amb la qual podrà jugar amb les textures dels seus plats i salses d'una forma sorprenent i original com poques. Per acabar, hem escollit la nostra tempura oriental Frumen, amb la qual podrà introduir matisos i plats asiàtics als seus menús. És perfecta per obtenir un arrebossat lleuger i cruixent a l'estil oriental, tant per a carns com per a peixos o verdures.
Finalment, volem parlar-vos del llevat. Una substància fermentada que provoca al seu torn la fermentació d'una altra amb la qual es barreja; s'empra en rebosteria i en l'elaboració de cervesa. A la nostra web la va a trobar en diferents formats, pensats per a restaurants i cuines professionals.
No trigarà gens en fer la seva primera comanda i es va a estalviar temps i diners si decideix confiar en nosaltres. Ens agrada que la relació amb tots els nostres clients sigui estable, duradora i plenament satisfactòria per a les dues parts. Dit això ..., Fem negocis?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.