A qui no li agraden les escopinyes en llauna? La veritat és que són els reis del vermut dels diumenges en qualsevol restaurant. Si busca un distribuïdor d'escopinyes ha encertat en trobar-nos.
L'escopinya és un mol·lusc molt benvolgut i d'un gran valor gastronòmic. Es caracteritza per estar constantment filtrant aigua, factor que aconsegueix que tingui aquest sabor a mar tan potent, característic i particular. En conseqüència, podem assegurar que les aigües on es trobi determinaran el seu sabor.
La primera de les marques que volem destacar és Baymar, perquè serveixen unes escopinyes seleccionades al natural, originaris de les Ries Gallegues i amb una excel·lent relació qualitat-preu. El seu sabor és excel·lent i trobaran diferents formats pensats per a tota mena de restaurants.
Una altra marca de reconegut prestigi nacional és Espinaler, un baluard del nostre catàleg. Les seves escopinyes són seleccionades en cada campanya i es processen en el menor temps possible perquè es conservin al màxim les seves propietats. Primer es cou, després es tria i finalment s'enllauna. No ens podíem oblidar de Cabo de Peñas, una aposta segura quant a la qualitat del producte, el sabor o la procedència. Elaborats a Galícia, destaquen pel seu gust a mar i la seva intensitat en boca. Sense cap dubte, un producte Prèmium a un preu més que ajustat.
I per acabar, no ens podem deixar als Escopinyes de Pamor, d'una gran relació qualitat-preu i pensats especialment per a l'hostaleria.
Ens agradaria acabar amb un altre producte top del nostre catàleg: les petxines variades en salsa gallega d'Espinaler. Seleccionades a mà i cuites al vapor, estan elaborades amb salsa de petxina de pelegrí a l'estil tradicional gallec i amb molta de manyaga. Una vegada que els seus clients les provin, es convertiran en una de les estrelles dels seus aperitius. Com a entrant en el centre d'una taula són perfectes. Amb conserves com aquesta farà un salt de qualitat espectacular!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.