La crema de cacau és una cosa saborosa i suculenta. És un dels productes per a untar més consumits a tot el món. Si necessita un proveïdor de crema de cacau per al seu restaurant, de ben segur, li interessarà tot el que li mostrarem a continuació.
Si dedica cinc minuts a navegar per la web, trobarà crema de cacau en diferents formats, que van des dels envasos industrials de 3 Kg fins a les porcions individuals, passant pels tradicionals pots de vidre o les llaunes.
I com no podia ser d'una altra manera, ens els proporcionen les marques més famoses i populars com Nocilla, Nutella, Helios o Torras.
Llet, cacau, avellanes i sucre. Aquesta és la clau de l'èxit i la recepta de la famosa Nocilla, una crema de xocolata de sabor inimitable, amb una aportació nutricional i un valor energètic perfecte per al berenar dels més petits de la casa.
En aquest cas, es trobarà amb una llauna de 3Kg, perfecta per a restaurants amb grans volums de treball, o els típics formats monodosi de 15 g, amb els quals completar els esmorzars de la millor forma.
El gran competidor de la Nocilla. La Nutella és una exquisida crema d'avellanes i xocolata, creada per Pietro Ferrero en 1965 i que, avui dia, té milions d'adeptes repartits per tot el planeta. Si necessita un proveïdor de Nutella a l'engròs, veurà que disposem d'un format industrial de 3 Kg, porcions individuals de 15 g, i el clàssic pot de vidre de 825 g. Tot perquè no privi als seus clients d'un dels plaers dolços d'aquesta vida, gaudir d'una crema de xocolata, avellanes i cacau d'una qualitat i sabor únics i irresistibles.
Xocolates BGrup
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.