Les conserves de peix i marisc són una delicatessen. Un producte d'alt valor gastronòmic que s'ha de seleccionar amb afecte, gust i triant sempre les millors marques. Està buscant un proveïdor de conserves de qualitat?
Espinaler, Cuca, Baymar o Portomar. Aquestes són algunes de les opcions que li proposem per a les seves cloïsses en conserva. Sabem que és una difícil decisió i que cada hostaler té la seva predilecció.
Cuca és una de les marques de major prestigi al nostre país, per la seva qualitat i el seu bon tracte al producte. Parlem de cloïsses mariscades a mà una a una, depurades per a eliminar la sorra i seleccionades segons la grandària. Sense cap dubte, aconseguiran que marqui la diferència quan arribi l'hora de servir un vermut o un aperitiu de diumenge. Amb una miqueta de llimona, sal i pebre, conquistaran el paladar dels seus clients més exigents.
En el cas de l'Espinaler, ens trobem amb una cloïssa rossa, recollida en les costes de la Bretanya francesa, i amb un gust i una potència en boca espectacular. Sens dubte, una gran opció!
D'altra banda, Baymar ofereix cloïsses d'origen xilè, de la varietat venus antiaqua, elaborades en les ries gallegues, factor que li aporta el seu distingit i únic sabor. Finalment, no podem deixar-nos les de Portomar, recollida també a les platges de Galícia, viuen en un entorn on la concentració de plàncton és immillorable, gaudeixen d'un sabor natural, autèntic i són perfectes per a menjar en el seu propi suc amb una miqueta de llimona.
La navalla és un altre dels productes en conserva que ha de tenir qualsevol restaurant a l'estiu. Un producte fresc, de gran valor gastronòmic i amb una textura única.
En la nostra web, d'una banda, trobarà les navalles Espinaler, mariscades en aigües pures i en el seu moment òptim perquè conservin totes les seves propietats, i per l'altre, les navalles Escuris, procedents de les Ries Gallegues i criades entre les seves genuïnes aigües, conservades en fresc perquè mantinguin el seu incomparable sabor en tot moment. El nostre litoral ofereix aquests tresors gastronòmics i nosaltres tenim l'obligació de consumir-los per la seva qualitat, textura, genuí sabor o valor proteic. Són una autèntica delícia, no privi als seus clients del plaer d'unes bones navalles!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.