US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Cazalla

Comprar cassalla a l'engròs a BGrup.

La cassalla és un aiguardent anisat fabricat a Espanya. El seu origen ve de la població sevillana de Cazalla de la Serra, localitzada a la Serra Nord. Durant els segles XV i XVI, va tenir lloc una enorme producció vinícola que va provocar la destil·lació dels sobrants per tal d'obtenir alcohol, i va ser així com es va començar a fabricar aquest aiguardent, això per part dels monjos cartoixans. Tal va ser la difusió i la popularització que va obtenir aquest producte que en molts llocs d'Espanya la gent utilitza el nom Cassalla per referir-se a l'Anís Sec.

Comprar cassalla

Aquest aiguardent s'obté de la destil·lació de la planta Pimpinella anisum, coneguda popularment com a anís amb la característica que és sec i amb una graduació d'entre 40 a 45º alcohòlics.

Utilització: abans de comprar la cassalla.

La cassalla es pot prendre de diferents maneres. Des de la clàssica, amb un colpet, podent resultar un gust massa fort a causa de la seva graduació, fins a les mescles.

Trobem diferents combinacions, com podria ser l'anís coloma i l'anís canari. La Paloma, batejada així pel color blanc que caracteritza la barreja, es prepara diluint la Cassalla en aigua freda en proporció d'1 d'aiguardent i 4 d'aigua. El Canari es tracta pràcticament del mateix, però a més se li afegeix xarop de llimona, la proporció seria 1 de xarop, 2 de Cassalla i la resta d'aigua. En aquest cas la barreja pren un color groc i d'aquí el motiu del seu nom.

També hi ha altres formes de consumir-la, com ara la Barretja o barrecha, coneguda popularment així en la Comunitat Valenciana, o el Revuelto, nom adoptat per la Regió de Múrcia. Aquestes consisteixen a barrejar la Cassalla i el vi moscatell de Passes o mistela o anís dolç amb vi ranci, una beguda dolça amb una seca perquè quedi clar. Una altra de les opcions seria afegir una mica del licor de Cassalla a l'aigua per a endolcir i treure més la set. Aquesta pràctica va ser molt estesa en el passat per purificar l'aigua i evitar malalties.

Comprar cassalla  a l'engròs

Marques d'aiguardent a BGRup.

Si necessita comprar aiguardent, algunes de les marques que trobareu a BGrup, de qualitat i renom, són: Porthos, Vidal i Miura.

  • Cassalla Porthos: es tracta d'un anís sec elaborat per l'empresa murciana New Lidesport, a San Ginés. Té una aroma potent i es caracteritza per un sabor sec i robust. En el procés d'elaboració incorpora grana d'anís natural, matafaluga, sacarosa, alcohol rectificat de melasses de remolatxa i aigua desmineralitzada, tot això és el que li atorga el seu sabor característic. Una beguda per gaudir sola o per elaborar postres.
  •  Cassalla Vidal: aquest anís s'obté a partir de la destil·lació tradicional de l'anís de badiana i matafaluga. La seva acurada destil·lació fa d'aquesta beguda 1 cassalla aromàtica i suau, amb un sabor anisat molt característic. Com el seu nom indica, està elaborada per Cellers i Destil·leries Vidal, a Castelló, companyia fundada el 1899. Gràcies a la disposició d'últimes tecnologies i la producció de mètodes tradicionals, ha permès a l'empresa elaborar un destil·lat excel·lent.
  • Cassalla Miura: beguda delicada i suau amb aromes anisats. Les destil·leries Miura es troben a Sevilla, a la Cazalla de la Serra. Les seves instal·lacions formen part de l'antic Convent de Sant Francesc, on els monjos franciscans que van habitar allí ja produïen licors i anissos, les primeres elaboracions daten del S.XV.

Comprar cassalla a l'engròs: a través del nostre web o app

La plataforma e-commerce B-Grup ofereix una oferta de qualitat i marques populars per poder comprar la cassalla. Pot accedir a la nostra pàgina web o bé descarregar-se l'aplicació mòbil (vàlida per a Android i iOS). La funcionalitat i la forma de fer les seves comandes és molt fàcil i intuïtiva el que li estalviarà temps en la seva elecció. Els seus productes estaran a la porta del seu local en un màxim de dos dies en tot el territori nacional.

Contactar amb BGrup