Els cargols ja siguin al forn, guisats, o en salsa, són un plat suculent, molt bo i popular. Preparar-los no resulta senzill, però és una recepta que no pot faltar a cap restaurant de cuina espanyola amb intencions de servir un menú saborós i tradicional.
Al nostre catàleg els trobarà vius i en bosses d'1 i 5 Kg, cuits, o preparats per a servir amb salsa o caldo.
La nostra intenció és que pugui servir plats tradicionals sense haver de disposar de molt temps ni renunciar al sabor o a la qualitat dels productes frescs. Així de senzill!
Els cargols són un aliment que es pot incloure perfectament en una dieta sana i equilibrada. Són un producte molt nutritiu i amb una baixa aportació calòrica, perquè només tenen 90 kilocalories per cada cent grams. D'altra banda, contenen proteïnes, ferro, magnesi, potassi, sodi i Omega 3, a part de ser una gran font de vitamines com l'A, B9, B12 i E.
És un plat molt característic, tant de la cuina espanyola com de la francesa. Al nostre país es solen prendre guisats o al forn, mentre que a França es prenen de moltes formes diferents: en fricasé, en broqueta, fregits amb alguna cosa que ho acompanyi, amb mantega o, fins i tot, amb una pasta fullada amb formatge.
Si ja s'ha decidit i vol comprar caragols a l'engròs, només ha d'entrar a la nostra web, seleccionar tots els productes que li convinguin i formalitzar la compra. Nosaltres ens encarreguem de portar-li-ho tot sense que vostè hagi de preocupar-se per res més que no sigui pensar com cuinarà. Podria ser més senzill?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.