Servir uns bons canelons és una cosa indispensable en un restaurant de menjar català. Encara que és un plat típic de la cuina italiana, es menja a Catalunya des de fa més de dos-cents anys. Se solen preparar els diumenges o durant les festes de Nadal, concretament el dia del menjar de Sant Esteve. És una recepta que requereix temps, perquè comporta realitzar una bona farsa, una beixamel cremosa i trobar un bon formatge que fongui.
Si té un restaurant i vol estalviar temps a la cuina, nosaltres li presentem la millor solució: apostar per nosaltres i fer que siguem el seu proveïdor de canelons. Servirà un producte preparat però de moltíssima qualitat, elaborat seguint la recepta tradicional i amb un sabor que captivarà el paladar dels seus clients a cada mos.
Si el que necessita és estalviar temps sense renunciar a la qualitat, la millor solució és comprar canelons preparats com els que tenim. Cuinats amb afecte, disposem de diferents opcions perquè triï segons les necessitats del seu negoci: safates de 6 unitats preparades per a enfornar i servir; safates de 6 unitats sense beixamel; safates envasades al buit; o una lasanya de carn preparada i cuinada com s'ha fet tota la vida.
Com a majoristes de canelons volem facilitar-li el seu treball diari. Per a realitzar la seva primera comanda només ha de dedicar deu minuts a triar tot el que necessiti i formalitzar la compra. Nosaltres ens encarregarem de tot, rebrà els seus productes en menys de dos dies sense cap complicació.
Pensi que treballar amb nosaltres i tenir un proveïdor implica una sèrie d'avantatges que li seran de gran ajuda. No dubti a posar-se en contacte amb el nostre departament d'atenció al client en cas de tenir qualsevol dubte. Li oferim un tracte directe i personalitzat.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.