Brandy: un alcohol espirituós dins dels aiguardents.
El brandi és una beguda alcohòlica que es troba dins dels aiguardents. Aquest destil·lat es pot elaborar amb fruites, la més comuna seria el raïm, o, fins i tot, amb cereals fermentats. Presenta un color ambre o caoba causa del seu procés d'envelliment en botes de roure.
L'origen d'aquest destil·lat no està molt clar, alguns el situen en l'Antiga Grècia i l'Imperi Romà, altres en canvi apunten que ja es trobava en una època més antiga, com podria ser l'Antiga Babilònia. També s'estudia l'opció que aquest beuratge provingui dels Països Baixos. De fet, el seu nom prové de la paraula holandesa brandejwin, que significa vi cremat.
Es tracta d'un licor perfecte per prendre sol, com per preparar còctels i fins i tot per cuinar.
B-Grup, distribuïdors de brandi a l'engròs.
Si necessita una distribuïdora on comprar brandi a l'engròs, a B-Grup trobareu una gran varietat de productes. Consulti les nostres marques proveïdores de brandi i seleccioneu la que millor s'adapti al seu negoci. A continuació, us oferim una llista on destaquem les característiques principals de les nostres marques Comencem!
- 125 Brandy: alcohol d'inigualable qualitat que es destaca pel seu sabor suau i color caoba brillant. El seu destil·lat desprèn una aroma afruitada.
- Abadia del Prior: licor de to ambarí, aromes fins i cos vellutat. El seu procés de destil·lació segueix el sistema tradicional que garanteix un sabor únic i rodó.
- Brandy 103 (etiqueta blanca): la seva fragància recorda el préssec madur, la vainilla i un delicat toc de roure. Es tracta d'una beguda suau.
- B&B Brandy: alcohol de Jerez envellit durant divuit mesos en botes de roure americà envinades durant molt de temps amb vins Olorosos de Jerez. De color caoba amb reflexos daurats, fragant amb notes de roure, i textura suau i sedosa.
- Degà: brandi de Jerez Solera elaborat mitjançant holandes d'aiguardent de la millor qualitat, envellides en recipients de roure americà. De color ambre daurat, té aroma de Jerez amontillado i de sabor sec i madur.
- Fundador: es tracta del primer brandi espanyol de la història, nascut el 1874. Aquest aiguardent es destil·la de les varietats de raïm Airén i palomino. La seva aparença és de color mel, ric en aromes amb tocs de pastís de fruites i albercoc. De textura cremosa i sabors de flam de vainilla, poma a al forn i espècies. Amb una sensació picant i persistent.
- Mascaró (V.O.): amb aromes de notes de cacau i fruita confitada, de gust intens. S'elabora a partir del mètode charentes, de doble destil·lació. El seu envelliment es produeix en una bota de roure limousin, durant un període mínim de tres anys.
- Solera (Segle XIX): beguda de color ambre, saborosa i que presenta molt bon cos. Elaborada a Espanya per Cellers Bernal, companyia fundada l'any 1889.
- Soberano: brandi de raïm airén, s'elabora pel mètode de criaderas i soleres, envellit en botes de roure americà envinades prèviament amb vins de Jerez, durant un període mínim d'un any. Al paladar és saborós i el seu aroma presenta tocs de fusta de roure barrejats amb fruits secs.
- Terry Centenari: aiguardent d'aroma suau, amb notes d'ametlla amarga i most de raïm. El seu sabor és fruiter, que es caracteritza per les seves notes de panses, raïm i roure.
- Barbadillo Peach Brandy: alcohol fet amb brandi, extracte de préssec i vins dolços de color, sotmès a un envelliment en bótes de roure.
- Veterano: de sabor molt dolç i intens aroma. Manté el procés d'envelliment, en botes de roure americà, en criaderas i soleres.
Contactar amb BGrup