Els bolets són un producte d'alt valor gastronòmic, amb un sabor únic, i que aporten matisos molt especials a qualsevol plat. La seva textura les converteix en l'acompanyant ideal de carns, peixos, guisats i altres elaboracions.
Amb el pas dels anys, els bolets han anat adquirint rellevància dins de la gastronomia mundial fins a arribar a convertir-se en un ingredient indispensable i de gran valor per a molts xefs professionals. En la web es trobarà amb una gran varietat de bolets en conserva, entre les quals podríem destacar els xampinyons, el rovelló o les llenegues del Pirineu.
Montecorvo, el Campanillo o Celorrio són algunes de les marques més importants amb les quals treballem per a poder vendre-li bolets a l'engròs en qualsevol moment de l'any. Pensi que parlem d'un producte de temporada que, per a menjar-lo fresc, cal esperar fins a la tardor. Amb els nostres preparats i assortits això es va acabar.
Tenim mil i una opcions on triar quant al xampinyó. Venem llaunes en grans formats pensades per a cuines professionals i per al sector de la restauració. Sencers o laminats, segons perquè els necessiti. Els laminats són perfectes per a pizzeries i restaurants italians. Cal destacar que la relació qualitat-preu de totes elles és excel·lent. Acompanyi multitud de plats de carn, peix, amanides i altres elaboracions, amb un producte de qualitat contrastada i peculiar sabor. Els seus clients es xuclaran els dits!
Els rovellons són bolets que apareixen principalment a la tardor, recol·lectant-se sobretot en boscos de pins. Com passa amb la majoria de bolets, els anys plujosos contribueixen al fet que apareguin en major quantitat. Si li agradaria poder gaudir d'aquest tresor gastronòmic durant tot l'any, nosaltres sabem com ajudar-lo. A la web trobarà diferents opcions, totes elles amb un rovelló de qualitat suprema per bandera i en formats de 3 kg pensats especialment per a hostaleria. Parlem d'un rovelló del país, d'alta qualitat, amb presentació tant en trossos com en peces senceres i a un preu molt competitiu. La forma perfecta de millorar i donar una altra textura a guisats i estofats tradicionals.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.