Si vol renovar el seu menú per aquest Nadal, des de B-Grup li presentem dues receptes amb carn per a restaurants per Nadal. Són dues receptes que mai fallen, que es poden preparar fent servir productes inclosos en el nostre catàleg.
A banda de les receptes amb carn per a restaurants per Nadal que presenten en aquest post, al nostre catàleg també hi podrà trobar altres opcions de plats i aperitius que es poden preparar de manera fàcil i ràpida, gràcies a la nostra varietat de productes de quarta i cinquena gamma.
A B-Grup som proveïdors d'aliments i begudes per a restaurants amb més de 50 anys de trajectòria i comptem amb la millor selecció de productes a l'engròs per abastir els restaurants, bars i hotels aquest Nadal.
La ploma ibèrica és un tall que prové de la part superior del llom del porc ibèric. Tot i que és una part del porc que no és massa coneguda a la cuina, per a molts és el tall preferit, atesa la seva textura i gust.
La recepta de ploma ibèrica amb patates és una preparació clàssica, ideal per acompanyar una celebració tan tradicional com és Nadal. A més a més, és un autèntic plat que sense cap mena de dubte triomfarà entre els clients del seu establiment gastronòmic.
El primer pas és preescalfar el forn a temperatura mitjana i introduir-hi les patates. Mentrestant, barrejar en un bol totes les espècies amb la salsa de soja i afegir-hi mig got d'oli d'oliva.
Després, col·locar la carn en una font de forn, amb sal i pebre segons el gust, cal remullar-la amb la barreja de salsa de soja i afegir-hi el vi. Deixar al forn a 200 graus durant uns 45-50 minuts i, passat aquest temps, baixar el forn a 120 graus i deixar-li durant una hora més.
Les patates s'han de treure quan estiguin cruixents per fora i cuites per dins, la qual cosa s'aconsegueix en un període menor de temps que aquell que tarda la cocció de la carn.
Si al seu restaurant disposa de forn de llenya, recomanem fer-lo servir per cuinar la carn, ja que li dona un sabor únic que pot marcar la diferència.
La galta ibèrica és un tall de carn de porc, vedella o bou que se sol prepara guisada o brasejada. Atès que es tracta d'un bon plat per combatre les temperatures hivernals, la seva versió estofada és un dels plats que li recomanem incloure en el seu menú aquest Nadal.
Trossejar la galta, salpebrar els trossos i enfarinar-los. Després, escalfar l'oli d'oliva en una olla a foc mig/alt i, quan estigui calent, introduir-hi la carn per sellar-la.
A continuació, treure i reservar la carn, abaixar el foc i afegir-hi les dents d'all tallades en fines làmines i el pebre vermell. Deixar que es cogui mentre se li afegeixen la resta de verdures i llorer. Després, afegir-hi el tomàquet i deixar uns minuts perquè es barregi amb la resta dels ingerdients.
Per acabar, cal incorporar la carn i cobrir-la amb brou d'au. Mitja hora després, barrejar totes les verdures amb una batedora perquè quedi una mescla homogènia i, després, tornar la barreja a l'olla amb la carn i cuinar-la trenta minuts més.
El convidem a consultar el nostre catàleg per trobar tots els productes a l'engròs que necessitarà tenir a la cuina del seu restaurant aquestes festes. Des de matèries primeres fins a productes de quarta i cinquena generació, a B-Grup tenim justament el que necessita.
Si vol rebre atenció personalitzada per part del nostre equip comercial per fer la seva comanda nadalenca, ens pot trucar sense cap mena de compromís al número +34 93 806 22 12 o completar el nostre formulari de contacte perquè nosaltres ens posem en contacte amb vostè al més aviat possible. Estarem encantats d'assessorar-lo!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.