Des de B-Grup, com el seu distribuïdor d'aliments a l'engròs, volem reflexionar amb vostè sobre quins són els plats i receptes més populars per a servir en els menús de Nadal per a restaurants.
Si té un negoci d'hostaleria i ja està pensant que servir als seus comensals el dia de Nadal, ens agradaria posar en valor els plats i receptes nadalenques més tradicionals, i que han funcionat a la perfecció durant tants anys.
La millor manera d'anar preparant l'estómac per a tot el que vingui a continuació és començar amb un bon assortiment d'embotits ibèrics, un pernil d'aquests que es desfan en la boca, una taula de formatges amb D.O. i tot tipus de conserves de peix i marisc. A la web de B-Grup trobarà tot el necessari per a fer-ho realitat i oferir així als seus clients un meravellós entrant.
Un famosíssim guisat català molt típic d'aquesta època de l'any, compost per una llarga llista de verdures i llegums guisats, un brou de carn contundent i saborós, els coneguts Galets i unes pilotes de carn que acaben per arrodonir aquest plat de cullera.
Es serveix tot per separat: les verdures, la sopa amb els Galets i les mandonguilles de carn perquè el comensal li ho barregi al seu gust. Una recepta tradicional, econòmica, amb molt de sabor, i el plat nadalenc català per excel·lència, juntament amb els canelons del dia de Sant Esteve.
Per a acabar, ens hem anat a una recepta molt característica i tradicional en tot l'estat: un pollastre farcit amb prunes i passes. Un plat senzill, contundent i molt apreciat. Es comença escalfant diferents verdures en una paella, juntament amb les prunes i les panses.
Després tocarà buidar i desossar el pollastre per a emplenar-lo amb el sofregit que hagi preparat a priori. Una vegada farcit i cosit... al forn!, una hora a 180 graus i estarà llest per a servir. Així de simple!
Banyi-ho amb una rica Demi-glace de carn i unes sucoses patates rostides i els seus comensals es xuclaran els dits. Li ho garantim!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.