Si té un restaurant italià, li interessarà saber que en B-Grup disposem de la millor farina italiana, especial per a elaborar massa de pizza. Amb ella aconseguirà que els seus clients viatgin al cor d'Itàlia amb cada mos. Que millor que elaborar vostè la massa seguint el mètode tradicional?
Faci la massa, treballi-la amb afecte i deixi-la reposar entre 16 i 22 hores. Veurà com el resultat és espectacular i els seus clients li ho faran saber amb rapidesa.
Molts són els ingredients de qualitat que hi ha en la nostra web amb els quals omplir les masses de pizza del seu restaurant. A part d'un bon tomàquet fregit i un deliciós formatge que es desfaci, és important utilitzar aliments i ingredients de qualitat per a acabar una pizza de les quals deixen amb la boca oberta i l'estómac ple.
Se'ns ocorren un gran ventall de productes top com les anxoves Mástil, la tonyina Astor o les nostres barreges de bolets. La pizza és una de les receptes amb més variants, podent-se acabar amb olives, ceba, pernil dolç, pebrot… les possibilitats són pràcticament infinites.
Com el seu distribuïdor d'alimentació a Catalunya i la resta d'Espanya, no podíem fer un post sobre el menjar italià i no esmentar una de les millors pastes, la Gallo. En el que a ella es refereix, disposem d'una infinitat de varietats i formats diferents en el nostre catàleg: espaguetis, macarrons, fideus de diferents grandàries, hèlixs, llacets, pasta per a canelons i lasanya, vegetal, integral, sense gluten…
Una pasta de qualitat, que no es passa, i amb la qual estalviarà temps d'elaboració sense renunciar al sabor tradicional i de tota la vida de la pasta italiana. Comencem amb la seva primera comanda?
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.