Si està buscant “crema d'hivern receptes”, a B-Grup podem ajudar-lo. No només amb les receptes que li compartirem en aquest article, sinó també a través de tots els productes que tenim disponibles al nostre catàleg.
A B-Grup tenim els millors productes i ingredients perquè pugui preparar cremes d'hivern i altres plats calents durant els mesos més freds de l'any. Des de llegums i pastes, fins a plats ja preparats, al nostre catàleg online hi trobarà tot el que necessita per abastir el seu restaurant aquesta temporada.
Som proveïdors especialitzats en el sector de la hostaleria, restauració i particulars. Durant els cinqunta anys de trajectòria hem anat incorporant, progressivament, cada cop més productes al nostre catàleg. Així és com hem arribat a avui en dia, oferint des de begudes, alimentació, vins, caves i licors, fins i tot productes de neteja, productes congelats i matèries primeres.
Cremes, sopes i purés per a hostaleria
Les cremes d'hivern són un plat ideal per combatre el fred durant el mesos més freds de l'any. A més a més, són molt fàcils i ràpides de preparar. A continuació, li compartim les receptes de les nostres cremes d'hivern preferides perquè les pugui afegir al seu menú.
Aquesta crema de porros és molt versàtil, ja que es pot servir ben calenta durant els dies més reds, o freda amb crostons quan pugen les temperatures. Els ingredients que porta són 60 grams de mantega, 500 grams de porro, 500 grams de patata, 1 litre de brou de pollastre, sal i pebre al gust i 200 mil·lilítres de nata líquida per cuinar.
Per preparar-lo, només necessitarà la part blanca dels porros, que l'haurà de picar. També cal tallar la patata el més petit possible. Primer cal ofegar el porro en mantega a foc lent i després afegir-hi la patata i el brou. A continuació, cal apujar el foc i cuinar-ho durant 30 minuts. Finalment, triturar-ho amb la batedora i, quan es refredi, afegir-hi la nata i passar-ho per un colador fi.
Com que sabem que, de vegades, les cuines dels restaurants estan massa enfeinades com per assumir la preparació d'un plat nou, a B-Grup també comptem amb la Vichyssoise de porros deshidratada de la marca Knorr. Així, podrà preparar en molt pocs minuts la crema d'hivern més deliciosa.
La crema d'espinacs és una altra recepta simple i deliciosa, que és ideal per preparar durant els dies més freds. Els ingerdients que porta són: 800 grams d'espinacs, 200 mil·lilítres de brou de pernil, 220 mil·lilítres de llet, 100 grams de puré de patates instantani, 8 llesques de pernil salat, mig all, 2 cullerades de pinyons, 2 cullerades de sal de sèsam, 1 culleradeta de comí, 1 culleradeta de cúrcuma, 1 culleradeta de gingebre, pebre negre, oli d'oliva i sal.
Per preparar-la, primer cal bullir els alls i quan l'aigua estigui en ebullició, canviar-la i repetir-ho dues vegades més. Després, afegir una mica de llet, triturar-ho i reservar. Tot seguit, coure els espinacs amb una mica d'aigua i sal. Quan estiguin fets, sense apagar el foc, afegir-hi el brou, la llet, el puré instantani i les espècies. Esperar fins que comenci a bullir per apagar el foc, afegir-hi oli d'oliva i després el pernil, fins que quedi cruixent.
Brous gustosos i de gran qualitat
Si està buscant altres opcions per renovar el seu menú hivernal, tingui en compte que al nostre catàleg hi podrà trobar tots els ingredients necessaris, així com els millors productes de 4a i 5a gamma que l'ajudaran a potenciar la seva carta.
Els llegums i els arrossos són ingredients clau per preparar plats d'hivern. Des de deliciosos risottos, fins a plats de cullera com llegums, és ampli el ventall de possibilitats que ofereixen aquests ingredients.
Llenties estofades amb xoriç: es tracta d'una recepta típica de les àvies, que també és una de les preferides durant els mesos més freds de l'any. Al catàleg de B-Grup hi trobarà una gran varietat de llenties pardines, que són perfectes per preparar aquest plat. També hi podrà trobar diferents opcions de pebre vermell dolç, que és una espècie essencial en aquesta recepta.
Potatge de mongetes pintes amb arròs i bledes: és una recepta molt gustosa que resulta més lleugera que altres preparacions semblants, ja que no porta gairebé cap greix. A B-Grup li podem oferir tot el que necessita per fer aquest plat: mongetes pintes, arròs, bledes i molt més.
Rissotto de bolets: és un dels plats més deliciosos de la gastronomia italiana que, gràcies als bolets deshidratats, es pot consumir durant tot l'any i no només a la tardor. Els altres tipus d'arròs ideals per preparar rissottos són l'arròs carnaroli i l'arròs arbori, que pot trobar al nostre catàleg, al costat de les altres varietats d'arròs.
Les pastes es troben entre els plats preferits per consumir els mesos més freds de l'any. A B-Grup comptem amb una gran varietat d'opcions perquè les pugui incorporar al seu menú:
Canelons: la pasta instantània per a canelons és ideal per preparar canelons amb gust casolà, d'una manera més àgil i ràpida. Es poden farcir amb bledes i ricota, amb carn i espinacs i molts més gustos.
Wok oriental: aquest plat d'inspiració oriental és ideal per oferir una opció calenta i lleugera els dies més freds de l'any. Els seus ingredients bàsics són els pebrots, la ceba, els espaguetis i la salsa de soja. Si vol fer-lo encara més saludable, pot fer servir espaguetis integrals.
A B-Grup coneixem de prop les necessitats dels nostres clients. Per això, comptem amb un ampli ventall d'opcions de productes de 4a i 5a gamma per agilitzar la labor a les cuines.
Si vol conèixer més opinions per preparar les millors cremes d'hivern i altres receptes pel fred, el convidem a consultar el nostre catàleg digital, disponible a la nostra web o a la nostra App. Si vol rebre atenció personalitzada per part del nostre equip comercial, pot trucar-nos sense compromís al número +34 93 806 22 12 o completar el nostre formulari de contacte, perquè nosaltres ens posem en contacte amb vostè tan ràpid com puguem. Volem acompanyar-lo en el seu creixement!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.