A B-Grup ens encanten les amanides. Les considerem plats de fàcil elaboració i que no poden faltar en el menú d'entrants del seu restaurant. Avui volem proposar-li una amanida exquisida, saludable i molt senzilla: l'amanida de llegums. Com en la majoria de receptes, el més important és la matèria prima. Per a això, ens agradaria posar l'accent en tota la línia de llegums cuits i en conserva Eurogourmet. Cigrons, llenties, mongetes…, ja que les possibilitats gastronòmiques que li ofereixen aquests productes per a hostaleria són molt àmplies. Una bona amanida de llenties amb formatge fresc, tonyina clara i seitons. O un “empedrat” de mongetes amb tomàquets secs, bacallà, olives negres, orenga i una miqueta de maionesa. Són plats clàssics i mediterranis que sempre funcionen, pel seu sabor, senzillesa o valor nutricional.
Res agrada més durant l'estiu que gaudir d'un bon arròs mariner: gambes, cloïsses, musclos, calamar, un bon sofregit, un brou que deixi sense paraules i el millor gra d'arròs possible, l'arròs bomba Eurogourmet. La seva principal virtut, a part del sabor, es troba en la seva capacitat d'absorbir grans quantitats de brou sense arribar a passar-se. Considerat per a molts un producte Gurmet, resulta un arròs ideal si no es dominen els punts de cocció en aquest tipus de plats i receptes. És un producte perfecte per a restaurants amb grans volums de treball a l'estiu.
Què millor que acabar amb una bona taula de formatges, composta per algunes de les millors varietats del nostre catàleg digital. Dues propostes interessants són el formatge barreja curat Gran Cardenal i el formatge barreja amb all negre. En el primer cas, li oferim un formatge de sabor fort i intens, amb una curació mínima de 4 o 5 mesos i una aroma viva i senyorial. En el segon cas, Gran Cardenal ha volgut oferir als seus consumidors una proposta molt més atrevida i amb matisos molt especials: un formatge aromatitzat amb all negre!
Seguim amb un producte Premium, per a tots aquells amants de la tòfona, considerada la reina de la cuina. Li presentem el formatge d'ovella amb tòfona Gran Cardenal, intens, molt saborós i amb matisos que li enamoraran des de la primera mossegada.
Per a acabar, pot triar un formatge Brie, molt popular i semicremós, i un altre que a nosaltres ens encanta, el Arla Blau, servit en torradeta i amb un punt d'oli d'oliva, resulta una bona opció si vol complementar la seva taula amb un formatge blau de qualitat.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.