Les verdures de primavera a Espanya obren la porta a infinites opcions per renovar el menú del seu restaurant durant la temporada més acolorida de l'any.
La primavera és l'estació ideal per deixar enrere els plats més pesants i calents i reemplaçar-los per opcions més lleugeres, fresques i plenes de colors. Per això, es tracta de la temporada indicada per renovar el seu menú.
A B-Grup som distribuïdors majoristes d'una gran varietat de productes per al sector de l'hostaleria, la restauració i clients particulars. Al nostre catàleg hi trobarà tots els productes que voldrà encarregar en la seva pròxima comanda.
Proveïdors de verdures a l'engròs
Al llarg de l'any canvien les estacions, i amb elles, també varien les fruites i verdures de temporada. La primavera s'estén entre el 21 de març i el 21 de juny, i es caracteritza per ser una època plena de color.
A continuació compartim amb vostè quines són les verdures de primavera a Espanya, perquè pugui incorporar-les a l'hora de preparar noves receptes per al seu menú:
És important que les opcions del menú del seu restaurant acompanyin l'augment de les temperatures que comença durant la primavera i s'aprofundeix durant els mesos d'estiu. A més, la primavera és una estació que convida a ser creatiu i incorporar més color als plats.
En B-Grup volem acompanyar aquesta aposta per la incorporació de noves i acolorides opcions. Per això, compartim amb vostè algunes de les idees més originals que podrà preparar amb els productes de temporada que podrà trobar al nostre catàleg:
Els farcellets d'espàrrecs i bacó són una alternativa atractiva i deliciosa, que resulta una opció ideal per servir com a entrant o com a tapa. A B-Grup podem oferir-li els farcellets de la marca Laduc, que venen congelats i estan preparats a base d'espàrrecs i bacó fumat natural.
De tota manera, si prefereix preparar-los a la cuina del seu restaurant, al nostre catàleg també trobarà tots els ingredients necessaris: espàrrecs verds en conserva i diferents opcions de bacó fumat.
El gaspatxo és una sopa freda la recepta tradicional de la qual porta, com a ingredients bàsics: oli d'oliva, vinagre, aigua, hortalisses crues, generalment tomàquets, pepinos, pebrots i all. La seva frescor i el seu intens color ataronjat, converteixen el gaspatxo en una opció ideal per servir durant la primavera.
A B-Grup comptem amb una gran varietat de gaspatxos ja preparats, de diverses marques i presentacions. Per exemple, el gaspatxo Anko, que és ideal per a les cuines que busquen donar un toc natural a la seva carta, o el gaspatxo Rostitot en presentació de 5 litres, que és la millor opció per a aquells restaurants amb gran demanda.
Les amanides amb múltiples verdures són una altra opció que resulta ideal per incorporar al menú de la primavera. Es tracta de plats saludables, frescos, lleugers i molt estètics. Una amanida diferent i deliciosa, digna d'un restaurant de categoria, és la de carxofes, pebrots, olives i oli d'oliva.
A B-Grup comptem amb una gran varietat de carxofes en conserva en mida gran, que són ideals per preparar aquesta recepta. Al nostre catàleg també trobarà pebrot en conserva i diferents tipus d'olives. Igual que tots els nostres productes, les conserves que distribuïm en B-Grup són de la millor qualitat i venen en formats ideals per a grans consumidors del sector HORECA.
A B-Grup comptem amb el catàleg de productes per a restaurants i hotels més ampli i variat, especialment dissenyat per satisfer totes les necessitats del sector de l'hostaleria i la restauració. Podrà trobar begudes, productes per a l'alimentació, vins, caves, licors, productes de neteja, congelats i matèries primeres. D'aquesta manera, volem facilitar-li la tasca als nostres clients, en donar-los la possibilitat de centralitzar totes les seves comandes, en un sol lloc.
La nostra obsessió és brindar el millor servei, de manera que hem digitalitzat el procés de comandes, a través de la nostra web o App, tot i que també comptem amb un equip comercial que podrà brindar-li atenció personalitzada quan en necessiti. Si desitja contactar-nos, el convidem a trucar-nos sense compromís al número +34 93 806 22 12 o completar el nostre formulari de contacte, perquè nosaltres ens posem en contacte amb vostè com més aviat millor. L'esperem!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.