Existeixen una infinitat de receptes senzilles, saludables i molt saboroses per a elaborar amb xampinyons en llauna. Volem començar aquest post recomanant-li una recepta bàsica però que gairebé tothom ha cuinat alguna vegada en la seva vida: uns meravellosos xampinyons al vi.
En la cuina, hi ha vegades que menys és més i, en aquest cas, és així. Només es tracta de posar en una paella una miqueta de ceba picada, uns alls i una bona cullerada d'oli d'oliva verge extra. Quan la ceba estigui escalfada i transparent, afegeixi-li una copa de vi blanc i els xampinyons, i deixi-ho reduir. Llavors només li quedarà afegir una miqueta de julivert i llest. Per a aquesta elaboració li recomanem qualsevol de les nostres varietats de xampinyons en llauna.
La segona de les receptes amb xampinyons que volem posar en valor, és la dels xampinyons farcits. Una elaboració tradicional, que es pot fer de mil formes diferents i que agrada a la gran majoria de gent. En primer lloc, és molt important triar un bon xampinyó fresc i sencer. En la web de B-Grup els trobarà en formats d'1 quilo, pensats per a bars i restaurants.
Aquest és un plat perfecte per a servir com a entrant. Per a començar, ha d'escalfar el forn 20 minutos a 200º. Tot seguit, posi uns alls i julivert fresc en una paella, amb un bon doll d'oli d'oliva. Mentre es van cuinant, netegi i buidi els xampinyons. Tiri els interiors en la paella fins que s'escalfin. Ompli els buits amb una mica de salsa de tomàquet casolana i el sofregit de la paella, i gratini'ls en el forn amb un bon formatge que fongui fins que es vegin doraditos. Els seus clients es xuclaran els dits!
Aquestes són només dues propostes interessants per a servir als seus clients. El xampinyó és un fong que li obrirà un univers de possibilitats gastronòmiques, sent un aliment nutritiu, ric i molt saludable.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.