Si li dóna una ullada als nostres plats preparats refrigerats per a l'hostaleria veurà com el podem ajudar. Coneixem el ritme frenètic del treball d'una cuina, per això, li presentem les nostres receptes i preparacions tradicionals. A cada elaboració s'utilitza matèria primera d'alta qualitat, perquè no hagi de renunciar al sabor casolà, que és tan característic dels nostres productes!
El principal avantatge d'utilitzar aquesta mena de productes és que reduirà els temps de cuinat, sense renunciar ni al sabor ni a la tradició de la nostra cuina, que tant sol agradar a la gent.
Per començar amb l'aperitiu, l'ensaladilla russa, pot ser una opció saludable i bona a parts iguals. Per norma general aquest plat sempre inclou patates i altres hortalisses cuites, condimentat tot amb maionesa per a potenciar el seu sabor. Si vol acabar de complementar la tapa d'ensaladilla, pot presentar-la amb embotits variats al voltant. Tingui clar que aconseguirà un plat de deu, amb l'avantatge que estalviarà el tems de la seva preparació.
Els seus comensals podran gaudir d'un bon plat de migas manxegues, sense la necessitat d'haver de viatjar. Aquesta preparació culinària que ha vingut sent habitual de les gents que es dediquen a la transhumància a Espanya, és elaborada principalment amb trossets de molles de pa torrat acompanyades de carn i verdures picades.
L'ús d'aquesta recepta ha passat des d'una elaboració fonamentalment pastoral a un plat que se serveix als bars i restaurants com a tapa, perdent el seu entorn típicament rural. La popularitat d'aquest plat a certs llocs de la cuina espanyola fa que se celebrin concursos anuals d'elaboració i degustació de “migas” al llarg de la geografia. Les “migas” se solen servir calentes i acompanyades d'una bona copa de vi.
A la gallega, acompanyada de mongetes o amb un bon guisat, l'orella és essencial a qualsevol carta de tapes. Posseeix un gran valor culinari, a més la seva carn és tendra i gustosa. Des d' Eurogourmet o Carnes Olesa ens arriba l'orella cuita a tires de 300g, orella sencera, orella cuita en bossa de 500g... B-Grup li presenta l'orella bullida, per tal d'estalviar-li el temps de cocció. La seva feina consisteix a acabar de cuinar-la i servir-la al seu gust!
Aquest és només una petita mostra de les possibilitats gastronòmiques que li oferim en el nostre catàleg de plats preparats refrigerats per a l'hostaleria.
B-Grup pot ser el seu distribuïdor de fred i congelat, oferint-li qualitat i restant-li temps als seus cuinats!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.