A l'hora d'idear el menú de Nadal, restaurants, bars i hotels solen fer front a les limitacions imposades per la capacitat de les seves cuines durant una de les dates més mogudes de l'any per a la restauració. D'aquesta manera, moltes vegades el nivell i la qualitat dels seus menús festius acaba sent molt menor al que podria ser.
A B-Grup volem posar el nostre granet de sorra perquè el menú de Nadal de restaurants, bars i hotels aconsegueixi el seu màxim potencial. El nostre objectiu és que puguin oferir tant plats típics com altres de més originals, amb els quals es puguin sorprendre i delir els clients en aquesta data tan especial.
Aquestes festes, a B-Grup ens podem convertir en el millor aliat del seu negoci, a través del nostre catàleg de productes de 4a i 5a gamma per a restaurants que li permetran augmentar l'eficiència de la seva cuina durant aquestes jornades de tanta feina. La varietat més gran de productes a l'engròs i al millor preu per proveir la seva cuina aquest Nadal, els podrà trobar a la nostra botiga online.
Preparar menús amb productes de 4a i 5a gamma no només amplia el ventall de menús que pot oferir a la seva carta nadalenca. També és una manera de reduir costos, a partir de la major eficiència en la preparació dels plats, que és possible gràcies a l'ús de productes que ja han estat processats prèviament.
En primer lloc, és important entendre què són els productes de 4a i 5a gamma. Per això, començarem per fer-ne una breu definició:
Productes de 4a gamma: són aquells aliments que es poden consumir crus, però que han patit alguna mena de procés com el pelat, la rentada o l'envasat. Es caracteritzen per comptar amb una caducitat aproximada de deu dies i necessiten ser conservats en fred.
Productes de 5a gamma: són aquells aliments que han estat sotmesos a diferents tractaments tèrmics fins a ser envasats. Solen estar llestos per consumir i es venen refrigerats i envasats.
Canelons en salsa beixamel amb formatge: són un dels plats preferits dels espanyols per menjar per Nadal. Gràcies a la seva excel·lent qualitat, es tracta d'un producte de cinquena generació amb gust artesà que li permetrà delir els seus clients.
Lassanya bolonyesa: és un altre dels plats llestos per consumir, que permetran ampliar les opcions del seu menú, sense la necessitat d'augmentar la càrrega de treball de la cuina durant la nit de Nadal.
Mandonguilles amb salsa de tomàquet: com a tapa o com a acompanyament d'uns deliciosos espaguetis, aquestes mandonguilles són un aliment versàtil de 5a gamma que li permetrà ampliar l'oferta del seu menú nadalenc, sense prendre temps a la seva cuina.
Arròs Negre amb Calamars: és un plat típic espanyol que moltes vegades no es pot oferir al menú dels restaurants atesa la impossibilitat de preparar-lo, sigui per falta d'espai, de temps o de cuiners. Per això, aquest arròs negre amb gust casolà pot ser una de les millors opcions per incloure aquest plat al menú nadalenc.
Paella: si parlem de plats típics d'Espanya, sense cap mena de dubte, la paella és la guanyadora. Afortunadament, pels bars i restaurants sense la infraestructura necessària per preparar aquesta recepta, es pot aconseguir una opció amb gust casolà, que li assegurem que està a l'altura de les millors paelles.
Brandada de bacallà: per servir durant l'entrada, o com a part d'algun plat més elaborat, aquesta especialitat de la cuina francesa elaborada amb bacallà, oli de colza i llet, és ideal per delir els paladars més exigents.
Bacallà salat en safata: és un peix importat dels mars del nord, la presentació del qual ve en lloms llargs. És ideal per a tota mena de guisats amb bacallà.
Tripes a la madrilenya: aquest deliciós plat típic no pot faltar en cap menú nadalenc que ofereix tapes entre les seves opcions.
Ous cuits i pelats: els ous durs són els protagonistes de moltes receptes típiques de Nadal, com per exemple els ous farcits amb maionesa i mariscos. També es fan servir molt en la decoració d'una gran varietat de plats nadalencs.
Pop: comprar pop cuit per a la restauració és la millor manera d'assegurar la qualitat dels plats que porten pop a les cuines que no tenen temps de preparar-lo des de zero. Tant per preparar pintxos o tapes d'entrants, com per fer-lo servir en altres preparacions, el pop cuit és una excel·lent opció per alleugerir les tasques de la cuina, sense resignar la qualitat del menjar.
Altres productes congelats per a l'hostaleria
Si ja està pensant quin serà el menú que oferirà al seu restaurant aquest Nadal, consulti el catàleg de B-Grup. A través dels nostres productes de 4a i 5a generació, ens podem convertir en el millor aliat pel seu negoci.
Si té dubtes sobre els nostres productes o sobre el nostre servei, no dubti a trucar-nos al número 93 806 22 12 o omplir el nostre formulari de contacte. Estarem encantats de ser part de la seva cuina aquest Nadal!
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.