Descobreix la major varietat de marques de musclos que us ofereix BGrup.
Actualment, Espanya és un dels principals productors de conserves al món, on la varietat d'aliments en conservació va des de les carns i mariscs fins a les fruites i els vegetals.
Va ser durant les guerres napoleòniques que van originar les conserves. Napoleó necessita un mètode de conservació dels aliments per poder alimentar els seus exèrcits. Va oferir una recompensa econòmica a qui creés un nou mètode per preservar el menjar de forma duradora. Va ser en 1810, un cuiner francès, quan va sorgir la proposta de conservació. Aquest va trobar la solució, ficar els aliments en recipients de vidre, bullint-los a més de 80 graus centígrads i cobrint-los amb un tap de suro lacrat i filferro. Més tard, un anglès, va canviar el vidre per la llauna, ajudant d'aquesta manera que les conserves fossin més resistents i facilitant el seu transport.
A la península Ibèrica la indústria conservera es va iniciar a les Ries Gallegues, al voltant de l'any 1880, on hi havia moltes sardines que era el peix més apreciat en aquella època. No obstant això, les conserves de marisc no van començar a guanyar en popularitat fins als anys seixanta.
Pel que fa a la protagonista d'avui, el musclo, antigament només es treballava el de roca, però arran de la creixent demanda d'aquest, el 1946, uns empresaris de la Ria d'Arousa van crear les bats per al cultiu de musclos. Convertint-se, en una de les innovacions més extraordinàries en el sector pesquer gallec.
Amb quina marques de musclos treballem?
A B-Grup treballem amb les millors marques de musclos de país per posar a la seva disposició totes aquestes joies del nostre litoral. A continuació trobaràs una llista amb tots els nostres productes:
- Els Peperetes: una marca gallega innovadora, prestigiosa i de producció artesanal d'alta qualitat. Diuen que el secret del musclo en escabetx està en la preparació de la salsa, elaborada a força d'oli d'oliva, vinagre, pebre vermell i sal. Un cop preparada la salsa, es fregeix la vianda, per afegir-li el llorer, el pebre i el clau.
- Cambados: empresa de conserves artesana situada a la Ria d'Arousa, famosa per la seva riquesa marina, afavorint el cultiu del musclo en vivers flotants, les conegudes bats. Musclos de primera qualitat, mantenint així les propietats nutricionals dels aliments, seleccionats acuradament per portar a la seva taula les conserves més selectes i artesanes.
- Salanort: mestres conservers de Getaria. Mantenen la tradició conservera mitjançant processos d'elaboració artesanal i aconseguint així el seu sabor tradicional. Quan el producte fresc arriba a la seva fàbrica, es cuina a baixa temperatura (slow cook) per no castigar la matèria primera, conservant així el seu sabor més autèntic i exquisit.
- Pesasur: una recepta deliciosa en la qual el Musclo, l'oli de gira-sol, vinagre de vi, aigua, sal i aromes són protagonistes de menú.
- Pepus: els seus musclos són seleccionats segons la seva grandària. Posteriorment, es fregeixen en oli d'oliva i s'elaboren amb un suau escabetx. La història de Pepus es remunta a l'any 2003.
- Escuris: fregits en autèntic oli d'oliva i elaborats amb escabetx artesanal a base d'ingredients naturals.
- Galica: es tracta d'una empresa familiar que té com a compromís produir i comercialitzar conserves d'excel·lent qualitat. Els seus musclos amb denominació d'origen protegida «Musclo de Galícia», està preparat a base d'oli de gira-sol, vinagre, espècies i sal. En l'actualitat totes les seves varietats de conserves de musclos són aptes per a dietes lliures de gluten.
- Mariscadora: empresa fundada el 1966 a Cambados, una vila de sud-est de Galícia plena de tradició marinera. El musclo té un alt contingut en sals minerals i micronutrients. Musclos seleccionats a mà i preparats amb oli de gira-sol, vinagre de vi, all, llorer, espècies i sal.
- Espinaler: musclos provinents de muscleres de la Ria d'Arousa, es recull i es fregeix en oli d'oliva verge. Més tard se li afegeix escabetx fet a força de vinagre, pebre vermell i condimentes triades.
- Pay Pay: musclos d'origen gallec i elaborats amb salsa d'escabetx. Disponibles en una mida per utilitzar-los en receptes pota oferir en menjars molt nombrosos.
- Rianxeira: els musclos al natural són un producte perfecte per a aquells que prefereixen els productes més naturals, però que mai renuncien al sabor d'una bona conserva. Elaborats de manera tradicional i amb ingredients naturals.
- Paco la Fuente: musclos presentats amb salsa d'escabetx elaborada a partir de productes naturals. S'utilitza el musclo viu i fresc. Elaborats artesanalment i amb una selecció d'un musclo de gran calibre.
- Pan Do Mar: musclos procedents de les ries gallegues ecològics, en salsa escabetx, precuinats mitjançant un brou de vinagre, oli fregit, vi, llorer i pebre en gra. Producte d'alta qualitat. Format ideal per a hostaleria i llar!
B-Grup, distribuïdor de musclos a l'engròs
Necessita musclos per bars o musclos per a restaurants? Penseu en nosaltres com el seu distribuïdor de musclos. En el catàleg en línia de B-Grup trobarà multitud de productes gurmet i conserves de tota mena, de primeríssima qualitat. Pensat per a restaurants, bars i negocis del sector de l'hostaleria.
El nostre desig és convertir-nos en un seu distribuïdor de conserves de peix més fiables i duradors. Està buscant conserves de peix a bon preu?
Com distribuïdors majoristes d'aliments a Espanya oferim un servei excel·lent a uns preus molt raonables, buscant sempre la màxima professionalitat, la rapidesa i, sobretot, la seva comoditat en tot moment. Es trobarà amb autèntiques delícies del mar!
Contactar amb BGrup