Els bolets han estat un component essencial en l'alta cuina, aportant una textura única i un sabor profund a diversos plats. S'utilitzen tant en entrants com en plats principals i, gràcies a la seva versatilitat, poden incloure's en receptes de tota mena, des de risottos fins a estofats.
La temporada de bolets és un esdeveniment culinari molt esperat; tanmateix, l'alta demanda i l'estacionalitat poden suposar un desafiament per als professionals de l'hostaleria i hi ha moments on resulta difícil cuinar amb bolets. A B-Grup, tenim la solució perfecta: una extensa varietat de bolets disponibles durant tot l'any, en diferents formats que s'ajusten a les seves necessitats.
Amb aquests productes, garantim que la seva cuina estarà a l'altura de les expectatives dels seus clients més exigents, independentment de la temporada. Tot això alineat amb la nostra missió de facilitar i fer rendible el negoci de l'hostaleria.
L'umami, considerat el cinquè sabor bàsic, és especialment prominent en certs tipus de bolets, com els xampinyons i les shiitake. Aquest sabor, que es tradueix com "saborós" en japonès, aporta una dimensió afegida als plats que va més enllà del dolç, àcid, amarg i salat, i que resulta molt apreciat pel paladar exigent dels seus clients. |
---|
La nostra missió a B-Grup és fer que el negoci d'hostaleria sigui més senzill i rendible per als professionals del sector HORECA. Entenem que la qualitat i versatilitat del producte són vitals en aquest camp.
Àmplia Gamma de Formats
Som el seu soci estratègic en oferir una varietat de bolets que s'ajusten a les necessitats de la seva cuina. Des de bolets en conserva com el xampinyó (sencer, laminat o trossejat), ceps i rovellons, fins a bolets deshidratats com la trompeta i ceps en pols per a salses i estofats. També disposem de bolets ultracongelats com ceps i barreges de bolets, la qual cosa garanteix que tingui productes de qualitat durant tot l'any.
Eficiència i Conveniència
Per afegir encara més valor, també oferim opcions de productes preparats de 4ª i 5ª gamma que incorporen bolets, com canelons, croquetes i arrossos. Aquestes opcions són perfectes per a aquells moments en què necessita maximitzar l'eficiència sense comprometre el sabor o la qualitat.
Si no té trompetes a mà o prefereix utilitzar xampinyons, aquesta recepta de risotto de bolets és una alternativa deliciosa i senzilla que encantarà als seus comensals.
Ingredients:
Preparació:
Aquesta recepta demostra com els productes d'alta qualitat distribuïts per B-Grup, com els xampinyons en diverses presentacions, poden elevar la seva oferta culinària. Optar per ingredients de primera és una forma efectiva de destacar-se en el mercat competitiu de l'hostaleria.
Si té alguna pregunta o necessita més informació, no dubti a trucar-nos al número +34 93 806 22 12 o completar el nostre formulari de contacte. A B-Grup, estem aquí per ajudar-lo a portar el seu negoci al següent nivell.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.