Aquesta és una de les èpoques de l'any en què més podem ajudar als restauradors i hostalers del nostre país. Com a distribuïdors de brou de Nadal a l'engròs, sempre hem procurat que els nostres brous, indistintament de la marca a la qual pertanyin, estiguin elaborats amb aliments de la millor qualitat, manyaga, saber fer i seguint la recepta tradicional.
El que ens agrada és comercialitzar un producte que permeti als cuiners professionals reduir costos i temps de cuinat, al mateix temps que cuinen amb un producte de qualitat suprema, com els nostres brous de Nadal per a restaurants.
Al nostre país, l'oferta de brous i fons deshidratats o líquids és molt extensa. Nosaltres treballem braç a braç amb les principals marques i multinacionals del sector de l'alimentació, com Aneto o Gallina Blanca entre altres, perquè vostè o el seu cap de cuina puguin triar entre els seus millors brous.
Li podem proporcionar per al seu restaurant totes les seves varietats de brou nadalenc, en formats de gran grandària, pensats perquè pugui optimitzar i treure el millor rendiment de cada unitat adquirida.
Ja sigui per a servir d'entrant en el seu menú de Nadal o per a cuinar qualsevol de les riquíssimes receptes nadalenques on intervé aquest producte, comprar brou de Nadal en B-Grup pot facilitar-li moltíssim les seves tasques diàries en la cuina durant els serveis de diari d'aquestes festes.
Font: Gallina Blanca
Com la marca defineix en la web, el seu brou casolà és “com el que fas tu, però ja preparat”. Un brou fet a base d'ingredients frescos i seleccionats amb un elevat nivell d'exigència pel que fa a la seva qualitat, amb un punt de sal i cuinat a poc a poc durant tres hores, dedicant-li la mateixa paciència i afecte que li dedicaria vostè en el seu restaurant, però gràcies a Gallina Blanca, ja el pot comprar preparat, amb tots els avantatges operatius i de cuinat que això comporta.
És important ressaltar que s'ha emportat una profunda renovació en l'embalatge d'aquest brou, amb un envàs que ha renovat per complet tots els grafismes i imatges, perquè sigui més senzilla la seva utilització en entorns professionals, afegint, per exemple, una etiqueta amb els ingredients identificats d'una forma més visual, així com una nova tipografia o una nova gamma de colors molt més naturals.
D'altra banda, es conserva el format dono pack, dissenyat amb un nou sistema de tancament amb el qual s'aconsegueix moltíssima més versatilitat i comoditat, facilitant les tasques de qualsevol cuiner professional.
Si el seu menú de Nadal inclou alguna sopa o brou, com passa a Catalunya amb l'Escudella, una altra opció per a cuinar amb un brou de qualitat ja preparat, que li permeti ajustar costos i estalviar temps de cuinat a parts iguals, la trobem en la línia de brous líquids Aneto per a hostaleria.
En els seus brous naturals no hi ha ni concentrats, ni deshidratats, ni se li afegeix cap aroma. Es cuinen a foc lent, amb ingredients del dia, frescos i amb moltíssima manyaga i bon tracte a tots els productes.
D'altra banda, gaudeixen del gran avantatge de no tenir gluten, ja que no se'ls afegeix cap ingredient que contingui blat, sègol, ordi, civada, ni additius ni maltodextrina, sent un altre clar punt a favor per a sectors professionals.
Si decideix apostar per nosaltres com el seu proveïdor d'aliments i begudes, començarà a gaudir d'una sèrie d'avantatges i comoditats que convé valorar.
Li portarem totes les comandes i productes que necessiti–els brous de Nadal i moltíssims uns altres que trobarà en la nostra secció d'alimentació–fins a la mateixa porta del seu restaurant.
Fa més de cinquanta anys repartint els nostres productes per tota la península i oferint un servei eficaç, ràpid, atent i molt professional. No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta!
Per a acabar, sàpiga que pot fer les comandes des d'aquesta mateixa web o descarregar-se la nostra aplicació, disponible tant per a iPhone com per Android, i realitzar així, el seu primer encàrrec en un tancar i obrir d'ulls i d'una forma tant còmoda com senzilla.
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.