REDUCCIÓ DE CEBA GALLINA BLANCA
La nova Reducció de Ceba permet estalviar fins a 3 hores de cocció i és la base ideal per a l'elaboració de qualsevol tipus de plat a la planxa o de menú (amanides, estofats, pinxos, arrossos, truites, salses, pizzes, croquetes...). Aquest producte, que s'elabora amb dos quilos de cebes fresques i oli d'oliva, sense al·lèrgens ni gluten, està disponible en còmode format de 0,5 quilos i no necessita fred per a la seva conservació, gràcies al seu innovador envàs.
|
QUINES CARACTERÍSTIQUES TÉ?
- Ingredients: Ceba Fresca, reduïda amb oli d'oliva VE i caramel·litzada amb el seu propi sucre. Sense gluten i sense al·lèrgens.
- Sucre: Es caramel·litza amb el propi sucre de la ceba, porta un percentatge molt baix per corregir l'amargor del producte, com també un percentatge de sal.
- Usos: És un producte ideal per utilitzar-lo tan directament o com a base de cuina.
- Versàtil: Llest per personalitzar o utilitzar directament, tant per estofats, salses, truites... com per hamburgueses, tapes, pinxos...
- Conservació: 12 mesos i un cop obert 3 dies a la nevera. Es pot congelar i no cristal·litza (1 mes).
- Estalvi de temps: S'estalvia temps en el procés culinari i es guanya la possibilitat de tenir un control d'escandalls i a la vegada un resultat sempre homogeni.
- Estalvi de temps: Format DoyPack de 0,5 kg.
|