Ara que estem en ple estiu, com a distribuïdors d'aliments per hotels i restaurants, ens agradaria mostrar-li una de les receptes més populars i típiques d'aquesta època de l'any al nostre país, la Paella Valenciana.
Un dels plats més consumits en tot el litoral de llevant, amb especial atenció a la Comunitat Valenciana, on la seva elaboració és gairebé una religió.
Per elaborar una paella s'ha de seguir un procés culinari molt conegut, que atrau milers de turistes any rere any, i que podem trobar a les cartes i menús de milers de restaurants de tot el planeta.
Però quan una recepta es fa tan popular, en comencen a sorgir varietats que en moltes ocasions acaben desvirtuant la recepta original. Els valencians es refereixen a aquestes varietats com a “arròs amb coses”. Des de B-Grup, valorem la recepta de tota la vida, i per tal que tots els nostres restauradors i hostalers la puguin reproduir de la forma més original possible, els fem arribar la recepta original.
En primer lloc, començarem destacant tots els ingredients bàsics que ha de portar una Paella per ser considerada com a tal:
Com a distribuïdors d'aliments per hotels i restaurants, volíem publicar al nostre blog la recepta original de la Paella Valenciana, ja que segurament sigui la recepta més important i mundialment coneguda de tota la costa del llevant espanyol.
Tots els ingredients necessaris per a la seva elaboració es troben al nostre catàleg. Per tant, pot realitzar una comanda de forma senzilla, còmode i intuïtiva mitjançant la nostra web o la nostra aplicació per a dispositius mòbils.
Aposti per B-Grup i la gestió de les seves comandes ja no serà una càrrega!
El nostre catàleg de productes
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.