US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

La paella valenciana és una d'aquestes receptes populars, riques i estiuenques a parts iguals

08 de juliol de 2020
Comprar on line

C/ Paletes Pol. Ind. Pla de Rigat, s/n
08788 - Vilanova del Camí
 +34 93 806 22 12

 

Consulta i contacta amb la teva
plataforma de distribució més propera

Formulari de contacte

Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar qualsevol consulta o comentari. Pròximament ens posarem en contacte amb tu.

Informació bàsica sobre protecció de dades
BGrup
Gestionar l'enviament d'informació relacionada amb la petició. +info
Consentiment de la persona interessada +info
BGrup
Política de privacitat
Descobreixi la recepta original i tot el necessari per a preparar la millor paella Valenciana.

Com a distribuïdors d'aliments per hotels i restaurants tenim moltíssimes coses a oferir-li aquest estiu

Ara que estem en ple estiu, com a distribuïdors d'aliments per hotels i restaurants, ens agradaria mostrar-li una de les receptes més populars i típiques d'aquesta època de l'any al nostre país, la Paella Valenciana.

chicas en restaurante distribuidores alimentos hoteles restaurantes BGrup

Un dels plats més consumits en tot el litoral de llevant, amb especial atenció a la Comunitat Valenciana, on la seva elaboració és gairebé una religió.

Per elaborar una paella s'ha de seguir un procés culinari molt conegut, que atrau milers de turistes any rere any, i que podem trobar a les cartes i menús de milers de restaurants de tot el planeta. 

Però quan una recepta es fa tan popular, en comencen a sorgir varietats que en moltes ocasions acaben desvirtuant la recepta original. Els valencians es refereixen a aquestes varietats com a “arròs amb coses”. Des de B-Grup, valorem la recepta de tota la vida, i per tal que tots els nostres restauradors i hostalers la puguin reproduir de la forma més original possible, els fem arribar la recepta original.

Distribuïdors d'aliments per hotels i restaurants: la recepta original de Paella Valenciana 

coinero coinando paella distribuidores alimentos hoteles restaurantes BGrup

En primer lloc, començarem destacant tots els ingredients bàsics que ha de portar una Paella per ser considerada com a tal:

 

Passos per elaborar una paella a l'estil tradicional valencià 

  • Afegir un raig abundant d'oli a la paella. Una vegada posat l'oli, convé anivellar la paella i iniciar el foc al centre, amb vista a començar a sofregir la carn durant 15 minuts. 
  • Una vegada acabat el procés, apartem la carn cap als costats i sofregim els fesols tendres i el tomàquet.
  • Tot seguit, afegim el pebre vermell dolç i ho cobrim tot amb aigua perquè no es cremi.
  • Quan l'aigua estigui bullint, s'ha d'afegir la resta d'ingredients bàsics que falten de la llista (mongeta blanca, garrofó, caragols, safrà...).
  • Quan hagi transcorregut un quart d'hora, s'ha d'afegir l'arròs, repartint-lo per tota la superfície de la paella.
  • A partir d'aquest moment, s'ha de controlar el foc. Durant els primers cinc minuts ha d'estar fort, i s'ha de reduir a foc-mig els següents 10 minuts. Per acabar, és important que l'arròs reposi 5 minuts fora del foc. 
  • Si es pretén aconseguir el popular “socarrat”, cal deixar el foc alt durant els últims tres minuts de cocció.

Com a distribuïdors d'aliments per hotels i restaurants, volíem publicar al nostre blog la recepta original de la Paella Valenciana, ja que segurament sigui la recepta més important i mundialment coneguda de tota la costa del llevant espanyol.

Tots els ingredients necessaris per a la seva elaboració es troben al nostre catàleg. Per tant, pot realitzar una comanda de forma senzilla, còmode i intuïtiva mitjançant la nostra web o la nostra aplicació per a dispositius mòbils. 

Aposti per B-Grup i la gestió de les seves comandes ja no serà una càrrega! 

El nostre catàleg de productes