US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024bgrup.esPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_bgrup_bgrup.esPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió
    idioma_seleccio_usuaribgrup.esPropiaEnmagatzema l'idiomad de l'usuari per la propera visita a la web1 any

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GL4ZBTFYM5EGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

Anxoves I Seitons

Les anxoves en conserva i els aladrocs són una cosa exquisida. No hauria de privar als seus clients del plaer d'un bon aperitiu amb productes del mar.  B-Grup li ho posa fàcil! 

Anxova o aladroc, del cantàbric o del mediterrani, un autèntic tresor de la nostra gastronomia

Un dels productes en conserva de referència a la nostra botiga online són les “Anxoves de l'Escala”, elaborades amb anxoves del mediterrani i curades seguint el mètode tradicional que tant prestigi ha donat a aquest singular producte. Les trobarà en diferents formats, perquè triï el que millor s'adapti a les necessitats del seu restaurant: terrines de 50 i 120 filets, en salaó, tallada a trossos, en llaunes individuals

D'altra banda, tenim l'obligació de destacar les anxoves i aladrocs de la casa “El Menú”, procedents del mar cantàbric, filetejades i servides en grans formats, especialment pensats per a cuines professionals. Cal destacar la seva cuidada neteja, el seu sabor excepcional i la seva gran grandària.

També es trobarà amb altres opcions com les anxoves Silvia, filetejades i presentades en llauna d'1,15 kg, tingui clar que són un producte perfecte per a fer el vermut i d'una excel·lent relació qualitat-preu.

Acabem amb els aladrocs en vinagre i les anxoves del Mastil,  filetejades en oli i amb un genuí sabor que el sorprendrà. Servides en terrina de cent filets, d'una gran qualitat i un preu més que ajustat. Ideals per a restaurants amb grans volums de treball!

Quina diferència hi ha entre anxoves i aladrocs? 

Són dos noms diferents per al mateix animal. El terme “anxova” s'utilitza més en el nord d'Espanya, mentre que en la meitat sud del país se sol usar la paraula “aladroc”. Si es presenten en salaó, parlem d'anxoves mentre que, si es presenten fresques o en vinagre, són aladrocs. Llavors la diferència radica en la zona geogràfica on les demani o en la forma de cuinar-les i presentar-les, però sempre parlarem del mateix animal.