A algunes civilitzacions antigues, com és el cas dels egipcis, grecs o l'imperi romà l'anís va esdevenir una de les herbes medicinals més populars i d'ús gastronòmic.
Va ser a través dels àrabs, que l'anís va arribar a Espanya, convertint-se d'aquesta manera en un dels principals productors i consumidors d'anís. Altres països europeus que destaquen per la seva producció són: França (pastís o anisette), Itàlia (lira) i Grècia (ouzo), entre d'altres.
L'anís s'obté de l'aromatització d'un alcohol etílic d'origen agrícola amb extractes naturals de plantes que posseeixen la fragància característica de l'anís, com l'anís badiana o estrellat, l'anís verd o el fonoll. Va ser a partir del segle XVII, que Espanya va començar a crear begudes alcohòliques utilitzant la planta de l'anís i a principis de segle XX és quan es va popularitzar, gràcies al perfeccionament de la tècnica per obtenir l'essència per al seu ús a l'aromatització.
Pel que fa a la destil·lació, aquesta es fa en calent, ja que s'obté una qualitat superior que amb el mateix procés en fred. El resultat d'aquesta elaboració ha de reposar durant deu dies abans de sortir al mercat i així obtenir un color transparent i cristal·lí.
La classificació dels anissos es realitza d'acord amb la quantitat de sucre, la proporció d'olis essencials i la graduació alcohòlica que contingui cada un d'ells. D'aquesta manera trobaríem els següents tipus: l'extrasec (graduació d'entre 45-55%), el sec (graduació d'entre 35 i 45%), el semidolç (d'entre 35 i 45%), el dolç (graduació d'entre 35 i 40%) i el gebrat (graduació d'entre 35 i 45%).
A B-Grup oferim venda a l'engròs de begudes d'anís de marques de gran qualitat. Si vol adquirir grans quantitats pel seu negoci no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web o l'app de la companyia.
Entre les nostres marques trobarà les següents:
Anissos secs:
Anissos dolços:
El teu usuari té diversos establiments assignats. Si us plau, tria el que vols usar durant aquesta sessió.